Horoscop saptamanal BANI si SUCCES, 5-10 IANUARIE 2021. Influente in casa banilor!

Iata horoscopul pentru bani si tendintele spre succes pe saptamana 4-10 IANUARIE 2021, conform influentelor date de miscare si aspectele astrale ale planetelor in aceasta saptamana.

RomaniaTV.net
05 ian. 2021, 10:16
Horoscop saptamanal BANI si SUCCES, 5-10 IANUARIE 2021. Influente in casa banilor!

Horoscop saptamanal BANI si SUCCES, 5-10 IANUARIE 2021. E prima saptamana completa in care il imbratisam pe 2021. Emotiile sunt puternice. Avem mari sperante pentru acest an!

Iata ce aduc zodiilor evenimentele astrale ale saptamanii pe domeniul financiar, cariera, relationare cu ceilalti pentru aceasta zona. Este de dat, este de primit, este de conservat ce avem, sunt ocazii sa facem noi bani sau sa tinem de ce este?

Horoscop saptamanal BANI si SUCCES BERBEC (21 martie – 19 aprilie)
Iti vei indrepta pasii catre o schimbare care sa-ti aduca mai mult succes. Ti se poate parea ciudata sau neobisnuita, insa s-ar putea sa fie miscarea care sa produca transformarea si viata ta sa se schimbe. Trebuie doar sa fii pregatit pentru ea si sa muncesti suficient de mult. Este recomandat sa nu iei decizii pripite in ceea ce priveste banii, mai ales ca oportunitatile in cariera pot fluctua semnificativ, mai ales daca esti pe cont propriu.

Relatia Berbecului cu banii :
Berbecii sunt uluitor de eficienti in joburile lor si au predispozitia sa faca, asadar, multi bani din munca lor. Sunt insa destul de impulsivi si pot face multe cheltuieli neplanificiate. Pot sa tina de un buget o vreme, insa daca ceva ii tenteaza, vor face acea cumparatura. Totusi, Berbecii sunt si intelepti si stiu cand sa isi puna singuri limita cu privire la suma cheltuita, asa incat sa se mentina in echilibru.

Horoscop saptamanal BANI si SUCCES TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Daca muncesti suficient de mult, vei avea si bani. Dar poti simti ca nu ai control asupra banilor si, cel mai probabil, nici nu vrei sa depui un efort prea mare ca sa ai. Poti fi foarte nehotarat si de multe ori vei pune interesele altor mai presus decat interesele tale. Atentie, insa, sa nu iti neglijezi finantele, caci s-ar putea sa ramai fara bani, mai ales ca lichiditatile vor fluctua semnificativ.

Horoscop 2021 Neti Sandu. Zodia favorizată de astre
Relatia Taurului cu banii :
Taurii adora lucrurile frumoase, le place sa se rasfete in ceea ce poate fi cumparat cu banii si se bucura din plin de posesiunile lor materiale. Muncesc si foarte mult si sustinut ca sa isi faca banii si sunt buni la a-i produce si atrage, dar sunt si mari priceputi la a-i cheltui. Din acest motiv, au tendinta sa aiba probleme cu bugetul ; nu suporta ca cineva sa le spuna ca nu pot avea ceva sau sa nu isi cumpere ceva pentru ca e prea extravagant fata de ce au altii. In schimb, Taurii sunt generosi si fac cadouri scumpe si celorlalti. Din fericire pentru ei, au un fel de manager interior al banilor, deci daca lucrurile devin prea dezechilibrate, isi vor pune frana la cheltuieli. Dar trebuie sa ajunga foarte aproape de acea limita ca sa simta cu adevarat pericolul financiar.

Horoscop saptamanal BANI si SUCCES GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Desi lucrurile nu vor fi foarte stabile, progresul va fi vizibil. Muncesti mult, poti fi tras inapoi cateodata de alti colegi, insa nu te dai batut. Lichiditatile o pot lua si ele razna si e nevoie de putina luciditate in modul in care iti cheltui banii. Reorganizeaza-ti bugetul si evita extravagantele. Daca vrei sa cheltui mai mult, asigura-te ca si castigi mai mult.

Relatia Gemenilor cu banii :
In Gemeni exista o dubla personalitate si in legatura cu tema banilor. Pe de-o parte, exista o parte a lor care este foarte practica si prudenta financiar dar exista si cealalta parte careia ii place sa riste, sa isi joace banii, sa isi incerce norocul prin miscari nu foarte sigure financiar. Nu exista o predictie care parte va domina, poate fi oricare oricand. Gemenii sunt foarte buni sa isi economiseasca banii, sa ii cheltuiasca cu intelepciune si apoi, din senin, sa apara o idee, o ocazie si sa fie in stare sa faca ceva nesabuit cum ar fi sa cumpere actiuni fara sa fie siguri ca e bine sau sa investeasca intr-o afacere instabila.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

 

 


loading...