Horoscop: Scorpionii, cei mai buni prieteni pe care îi poţi avea

Află care sunt cele 5 căi prin care femeile şi bărbaţii născuţi sub semnul Scorpionului sunt cei mai reali şi cei mai oneşti prieteni pe care îi poţi avea, comparativ cu celelalte zodii.

RomaniaTV.net
13 oct. 2015, 12:29
Horoscop: Scorpionii, cei mai buni prieteni pe care îi poţi avea

În opinia multora, Scorpionii sunt fără îndoială cel mai încântător semn zodiacal. Deşi sunt şi alte zodii care se pot ridica la nivelul lor, Scorpionii sunt distractivi, loiali şi foarte carismatici.

Cu toate acestea, nu ai experimentat adevăratul sens al prieteniei până când nu ai avut un prieten Scorpion în viaţa ta.

1. CARISMA LOR ESTE REALĂ

Cea mai bună latura a nativilor Scorpion este că aceştia sunt întotdeauna pregătiţi de petrecere. Indiferent de circumstanţe, ei rareori sunt timizi şi rareori dau cu piciorul şansei de a se distra cu prietenii lor, iar faptul că dau cărţile pe faţă este dus la extrem. Fără prea mare efort, Scorpionii emană carismă prin toţi porii şi sunt cei mai fericiţi atunci când sunt în centrul atenţiei, făcându-i pe ceilalţi să râdă pe măsură ce energia lor este emanată în toată încăperea.

Horoscop. Cât de uşor se lasă manipulat de cei din jur, în funcţie de zodia lui

2. ÎŢI ASIGURĂ SPRIJINUL

Extrem de loiali, Scorpionii sunt cunoscuţi pentru faptul că întotdeauna îşi sprijină prietenii şi familia. Iar aceşti nativi aşteaptă să li se acorde acelaşi lucru în schimb, vor ca oamenii să fie devotaţi. Indiferent că ai nevoie de un prieten pe care să te bazezi, de cineva care să îţi păstreze secretele sau de cineva care să te ridice atunci când te simţi la pământ, Scorpionii vor fi întotdeauna acolo lângă tine pentru a-ţi spune adevărul, indiferent de cât de neplăcut poate fi acesta.

3. „SĂ RENUNŢI” NU ESTE O NOŢIUNE DIN VOCABULARUL SCORPIONILOR

Citeşte continuarea pe feminis.ro.