HOROSCOP SEPTEMBRIE 2019. Zodii cu mare noroc în dragoste în acest sfârşit de an

Anotimpul bogăției ar putea aduce surprize mari în dragoste, pentru mai multe zodii. Însă e nevoie de implicare și de o doză serioasă de curaj, altfel ocazii unice ar putea trece neobservate.

07 sept. 2019, 04:59
HOROSCOP SEPTEMBRIE 2019. Zodii cu mare noroc în dragoste în acest sfârşit de an

Taur

Sacrificiile făcute de nativii din zodia Taur nu vor trece neobservate. Doar că destinul are un mod bizar de a aduce oamenii împreună și nu e întotdeauna clar dacă e vorba de noroc pur sau rezultatul deciziilor corecte. Este important ca Taurii, încăpățânați și cu capul în nori, să privească mai atent în jur. De cele mai multe ori, persoana potrivită este chiar sub nasul lor, însă refuză să o vadă, pierzându-și toată energia alergând după iluzii. Nu va veni nimeni pe un cal alb să-și mărturisească sentimentele, deci Taurii ar face bine să urmărească semnale ceva mai subtile. Și, odată recepționate, să treacă la acțiune, preferabil în timp util.

Săgetător

Săgetătorii au toate șansele să dea lovitura în această toamnă, mai ales dacă reușesc să se ridice din pat și să exploreze ceva mai mult decât cele mai noi seriale. E rost de dragoste, însă pentru asta e musai să iasă din casă. Preferabil, cu alți oameni. Iepurele ar putea sări din cele mai neașteptate locuri și la fel de repede ar putea fugi, dacă Săgetătorii nu izbutesc să facă imposibilul, adică să se hotărască odată ce vor. Sau dacă măcar vor. Odată rezolvate aceste dileme, e doar o problemă de timp până își vor găsi sufletul-pereche. La fel cum a fost și până acum…

Pești

Cum Peștii nu fac prea multe de capul lor, pentru că e mai interesant să viseze, nu este exclus ca cineva să-i ia de mână și să-i întrebe frumos dacă nu cumva și-ar dori puțină dragoste. Iar asta pentru că, lăsați în legea lor, nativii din zodia Pești nu vor face decât să aștepte un Făt Frumos ceva mai modern, însă care nu există. Cum toamna este anotimpul lor preferat, s-ar putea ca norocul să-i ajungă din urmă, chiar în cel mai neașteptat moment. Ar fi bine, așadar, ca Peștii să fie pregătiți sufletește, pentru că se poate iubi și în realitate, nu doar în vise.