Horoscop septembrie 2020. Urmează o perioadă extrem de dificilă pentru aceste zodii

Urmează o perioadă în care nativii zodiacului vor întâmpina o serie de probleme pe plan profesional, financiar, al stării de sănătate, social și sentimental. Citind în continuare poți afla ce anume îți va îngreuna situația în perioada următoare în funcție de zodie.

RomaniaTV.net
01 sept. 2020, 08:02
Horoscop septembrie 2020. Urmează o perioadă extrem de dificilă pentru aceste zodii

Berbec. Nativii Berbec riscă să treacă printr-un moment cucial cu partenerul sentimental. În urma unui conflict de opinii acesta poate să le dea un ultimatum și de la asta să pornească o perioadă în care relația va scârțâi oricât ar încerca ei să repare lucrurile.

Horoscop SEPTEMBRIE 2020. O luna decisiva. Marte intra in retrograd! Avertizari pentru zodii la inceput de toamna!

Taur. În ceea ce îi privește pe nativii Taur, se poate spune că ei că vor avea o perioadă cu adevărat grea din pricina deficitului financiar care va atrage un lanț destul de lung de alte probleme la locul de muncă.

Gemeni. Și pentru nativii Gemeni este o perioadă destul de sensibilă deoarece mentalul nu îi va ajuta. Resursele lor motivaționale vor fi foarte scăzute astfel că vor fi foarte confuzi și li se va părea că timpul trece foarte greu iar ei nu reușesc să iasă din această stare de letargie.

Citeste articolul complet pe horoscop yve.ro