Horoscop septembrie realizat de Daniela Simulescu. Persoane din trecut reapar în viaţa mai multor zodii, iar rolul lor este acela de a vă arăta cât aţi progresat

Tranzitul planetei Marte prin zodia Gemeni ne va face să ne dorim să ne ocupăm de multe lucruri în acelaşi timp. Mulţi nativi vor simţi nevoia să se mai retragă, să își facă socoteli, să încerce să găsească mult-doritul echilibru între carieră și viață personală.

04 sept. 2022, 23:47
Horoscop septembrie realizat de Daniela Simulescu. Persoane din trecut reapar în viaţa mai multor zodii, iar rolul lor este acela de a vă arăta cât aţi progresat

Horoscop septembrie Daniela Simulescu. Mercur retrograd, al doilea eveniment astrologic important al lunii septembrie, aduce reîntâlniri cu persoanele din trecut. Scopul apariţiei acestor persoane este acela de a vă face să realizaţi ce progrese uriaşe aţi făcut în ultima perioadă, potrivit horoscopului realizat de astrologul Daniela Simulescu pentru astrosens.ro

Horoscop septembrie Daniela Simulescu BERBEC

Marte, guvernatorul tău, e în Gemeni, lucru care te va face să te împarți în mii de direcţii. Ai vrea să muncești, dar nu știi cum, când și cât. Este important să dozezi munca, să găseşti echilibrul între timpul petrecut la serviciu, timpul pentru tine, timpul pentru familie, prieteni. Septembrie vine cu multă epuizare, cu cheltuieli pe nimicuri.

Horoscop septembrie Daniela Simulescu TAUR

În septembrie, aspectul fizic, imaginea va juca un rol destul de important, așa că ai grijă de tine în primul rând și abia apoi de restul. Chiar dacă, de fel, eşti foarte chibzuit cu banii, luna asta îţi poţi permite să investeşti mai mult în tine.

Horoscop septembrie Daniela Simulescu GEMENI

Aveţi multă energie dată de Marte, dar există riscul să nu o foloseşti constructiv. Astrologul vă recomandă mult sport, mișcare, pentru a mai scăpa din agitația lui Marte. Ai tendinţa să dai ordine, şi la muncă şi acasă, simţind că doar viziunea ta este cea corectă. Cu cât te stresezi mai mult, cu atât mai puțin îţi iese.

Horoscop septembrie Daniela Simulescu RAC

Există riscul ca la locul de muncă să se înrăutățească lucrurile. În acelaşi timp, poate apărea oportunitatea de a-ţi schimba jobul. Mercur retrograd poate veni cu întârzieri, anulări, amânări, chestiuni legate de acte. S-ar putea să iei decizii neașteptate cu privire la educația ta. Atenţie mare la sănătate, pot reveni suferinţe mai vechi.

Horoscop septembrie Daniela Simulescu LEU

Primele trei săptămâni ale lunii aduc îngrijorări cu privire la partea financiară. Pot apărea pierderi, cheltuieli neprevăzute. Apar interacțiuni cu multe persoane şi este recomandat să fii cât mai vizibil, cât mai implicat. Vino mereu cu ceva nou și îmbunătățește permanent ceea ce oferi.

Citeste si TREI luni cu Neptun retrograd 2022. Cum influenţează planeta visării TOATE zodiile până în decembrie

Horoscop septembrie Daniela Simulescu FECIOARĂ

Venus şi Soarele sunt în semnul vostru, septembrie este, aşadar, luna voastră. Vi se dă şansa să străluciţi. Şanse mari de câştiguri în ultima săptămână a lunii. Luna Plină în casa a 7-a este destul de puternică, deci este necesar să ai grijă la relații, la parteneriate. Stresul se poate amplifica, prin urmare, atenţie mare la sănătate!

Horoscop septembrie Daniela Simulescu BALANŢĂ

În septembrie, apar situații neplăcute, pline de frustrări, de neputințe. Te vezi în situaţia de a trebui să-i pui pe alţii pe primul loc şi să laşi deoparte nevoile tale. Luna Plină de pe 10 septembrie activează casa 6-12, ceea ce indică faptul că este momentul pentru o mică pauză. Te vei putea ocupa bine de ceilalţi doar dacă tu vei fi bine.

Horoscop septembrie Daniela Simulescu SCORPION

Luna aceasta, în viaţa ta apar multe persoane noi, dar revin şi unele din trecut. Aceste întâlniri pot fi epuizante, dar au rostul lor. Ultima săptămână din septembrie ar putea să te ducă într-o stare meditativă în care trebuie să te gândeşti unde anume pierzi. De la unii oameni vei afla lucruri care te vor face să înţelegi mai bine ce se întâmplă în viaţa ta.

Horoscop septembrie Daniela Simulescu SĂGETĂTOR

Această lună vine cu o tensiune interioară. Vrei să ai dreptate, vrei să fii primul la job. Tragi prea mult de tine, iar riscul să nu reuşeşti nimic este destul de mare. La job reuşeşti să te faci vizibil, atât cu bune, cât și cu lucruri mai puţin bune. În relaţia de cuplu, ar fi bine să-ţi faci din timp planuri, nu să-ţi iei partenerul prin surprindere, căci există risc de tensiuni, certuri și menținere permanentă a stării de conflict. Ultima săptămână a lunii este optimă pentru sectorul profesional, cât şi pe cel relațional.

Citeste si Care zodie va fi cea mai afectată de Mercur retrograd

Horoscop septembrie Daniela Simulescu CAPRICORN

Mercur retrograd te obligă să realizezi faptul că te conduci după principii cam învechite. Ar fi de preferat să apelezi la oameni pricepuţi atunci când ai nevoie de sfaturi într-un anumit domeniu. Ultima parte a lunii septembrie aduce în prim-plan mult mai intens zona profesională. Vor apărea tot felul de evenimente în acest sector și va trebui să te ocupi cu spirit de răspundere de ele.

Horoscop septembrie Daniela Simulescu VĂRSĂTOR

Încearcă să meditezi mai mult la lucrurile care îţi fac cu adevărat plăcere, la pasiunile tale. Nu te lăsa descurajat de greutăţi, ia-le ca pe provocări care îţi sunt necesare ca să evoluezi. Poate e cazul să deschizi ușile unui nou început. Cu Jupiter retrograd în casa a 3-a sunt multe discuții și negocieri, însă acesta poate fi un lucru bun căci vei primi sprijin și vei rezolva probleme care au tot fost amânate.

Horoscop septembrie Daniela Simulescu PEŞTI

Partenerul de cuplu se confruntă cu tot felul de probleme, lucru care te va consuma mult şi pe tine. Are nevoie de sprijinul tău, dar dacă vrei să o faci, fă-o cu tot sufletul, fără să te mai victimizezi. În ultima parte a lunii, sectorul financiar devine deosebit de important, apar tot felul de cheltuieli, de negocieri, de căutări de soluții în ceea ce privește banii pe care îi ai, dar şi cei pe care ai vrea să-i câştigi.