Horoscop sexual: Află cu ce zodie eşti compatibil doar în pat

Dacă eşti una dintre femeile care consideră că sexul este cel mai important într-o relaţie sau dacă vrei să încerci nebunia unei relaţii de-o vară, de-o noapte. Află cu ce zodie eşti compatibilă DOAR sexual.

RomaniaTV.net
07 ian. 2015, 11:39
Horoscop sexual: Află cu ce zodie eşti compatibil doar în pat

Berbec

Eşti cel mai compatibilă cu bărbatul Rac şi cu bărbatul Peşti, există o puternică atracţie sexuală şi într-adevăr, doar sexul vă poate ţine legaţi, în rest, nimic. Eşti compatibilă sexual şi cu bărbatul Taur, însă doar dacă acesta renunţă la ambiţii şi te lasă să mai preiei şi tu conducerea.  Pentru o aventură de o noapte, alege bărbatul Leu sau bărbatul Fecioară.

Citeşte şi Zodiile care se ÎNDRĂGOSTESC în 2015
 
Taur

Te potriveşti sexual foarte bine cu bărbatul Rac. Pasiunea ta se completează cu spiritualitatea lui şi se iniţiază partide de sex perfecte. De asemenea, poţi avea parte de momente intime extraordinare alături de bărbatul Balanţă sau bărbatul Scorpion, pentru că amândoi au o sexualitate năvalnică, la fel ca a ta.

Citeşte şi Horoscop 2015: Ce şanse ai să-ţi găseşti sufletul pereche, în funcţie de zodia ta

Gemeni

Nu te vei plictisi niciodată în pat cu bărbatul Berbec pentru că amândurora va place să faceţi sex. Mai esti compatibilă sexual şi cu bărbatul Leu, pe care îl vei domina sexual cu plăcere de ambele părţi. Te poţi bucura de o noapte focoasa alături de bărbatul Balanţă, dar şi de tumult sexual alături de bărbatul Scorpion.

Citeşte continuarea horoscopului pe Unica.ro.