HOROSCOP special 2022. Care e păcatul tău în funcție de zodie! Iată la ce trebuie să ai mare grijă!

Suntem definiți de trăsăturile de caracter, de personalitate și de greșelile și defectele pe care le avem. Doar așa putem fi un întreg.

07 apr. 2022, 12:41
HOROSCOP special 2022. Care e păcatul tău în funcție de zodie! Iată la ce trebuie să ai mare grijă!

HOROSCOP special 2022. Din punct de vedere astrologic, există anumite păcate pe care le avem în funcție de zodia noastră. Vezi și tu care e problema care te caracterizează.

HOROSCOP special 2022. Care e păcatul tău în funcție de zodie! Iată la ce trebuie să ai mare grijă!

Berbec -FURIE

Din cauza impulsivității tale ești imprevizibil și ai adevărate accese de furie dacă lucrurile nu ies așa cum ai plănuit. Ar trebui să înveți să fii mai temperat.

Taur – LĂCOMIE

Vrei să trăiești viața la cote maxime, de aceea vrei să ai cele mai bune condiții de trai, cea mai frumoasă casă, vrei să mănânci cea mai bună mâncare (în cantități mari, eventual). Poate ar trebui să fii mai moderat.

Gemeni -ÎNȘELĂCIUNE

Poate pentru că ai două fețe ai și două viziuni diferite asupra evenimentelor? Ai tendința să le spui oamenilor chestiuni care nu sunt prea apropiate de adevăr sau prezinți evenimentele în forma care te avantajează doar pe tine.

Rac – TE ÎNCHINI LA ALȚI ZEI

Ai tendința de a-i ridica prea mult în slăvi pe cei din jurul tău. Îi așezi pe un piedestal și apoi ești gata să îi servești. Ar trebui să te gândești mai mult la tine și să descoperi ce anume te-ar avantaja.

Citește și: HOROSCOP karmic săptămâna 4-10 aprilie 2022. Zodiile care dau lovitura în această perioadă. Fac bani frumoși și se bucură de iubire!
Leu – MÂNDRIE

Știi cum să îi impresionezi pe ceilalți și să te asiguri că beneficiezi de toată atenția lor. Ești egoist și ți se pare că toată lumea ar trebui să se învârtă în jurul tău. Atunci când privești în ochii celuilalt, de fapt, îți cauți propria ta reflexie. Fii mai moderat, mai umil!

Fecioară – INVIDIE

Vrei și tu o mașină nouă așa cum și-a luat vecinul și vrei și un loc de muncă mai bun așa cum are colegul ăla din liceu. Care e următorul cel mai bun lucru pe care îl vânezi acum? Poate ar fi bine să fii recunoscător din când în când pentru tot ce ești și tot ce ai acum.

Citește continuarea aici.

Citește și: EXCLUSIV Horoscop Adi Bunea 4 – 10 aprilie 2022. Conjuncturi favorabile pentru câştiguri materiale. Zodia care se va certa cu partenerul de viaţă din cauza banilor