HOROSCOP SPECIAL 25 noiembrie 2023 – 4 ianuarie 2024. Focosul Marte în optimistul Săgetător. Schimbări radicale în viața zodiilor

Marte a intrat în zodia spontana a Săgetătorului pe 24 noiembrie 2023. Marte s-a alăturat lui Mercur în constelația acestui semn de foc mutabil, chiar când începe sezonul Săgetător!

24 nov. 2023, 21:55
HOROSCOP SPECIAL 25 noiembrie 2023 – 4 ianuarie 2024. Focosul Marte în optimistul Săgetător. Schimbări radicale în viața zodiilor
HOROSCOP SPECIAL 25 noiembrie 2023 - 4 ianuarie 2024. Focosul Marte în optimistul Săgetător. Schimbări radicale în viața zodiilor

HOROSCOP SPECIAL 25 noiembrie 2023 – 4 ianuarie 2024. Cu atât de multe planete și Soarele în Săgetător, această perioadă de timp este probabil plină de entuziasm, energie și ocazional remarcă usturătoare.

Cum va afecta acest semn zodiacal? Astăzi, vom oferi o privire de ansamblu asupra impactului lui Marte, precum și modul în care acest tranzit iti poate afecta zodia. Să începem prin a vedea când va avea loc acest tranzit și ceea ce reprezintă Marte de obicei.

Citeşte şi: Horoscop WEEKEND 24-26 noiembrie 2023. Cine are noroc la bani, cine dă lovitura în dragoste. Zodia care are totul!

Putem observa anumite efecte, sentimente și motivații pe măsură ce planetele noastre se mișcă pe cerul de deasupra. Acest lucru este valabil mai ales când luăm în considerare puterea lui Marte asupra fiecăruia dintre noi!

Marte ne guvernează motivația, pasiunea și energia

Este o planetă plină de acțiune, luptă și ambiție. Energia lui poate fi uneori agresivă și temperată, motiv pentru care este esențial să menții claritatea și pacea interioară în timpul acestui tranzit. Intrarea lui Marte în semnul de foc al Săgetător poate fi copleșitoare la început!

Semnificația intrării lui Marte în Săgetător

Conform învățăturilor astrologice tradiționale, Marte stăpânește pe tovarășii zodii de foc Berbec și si Scorpion. Energia marțiană este adesea caracterizată de intensitate, impuls și o tenacitate consumatoare. Când Marte intră în Săgetător, acesta capătă o calitate fluidă, flexibilă. În timp ce impulsul și ambiția lui Marte rămân, obiectivele se simt mai degrabă ca ceva pozitiv, decât structură zdrobitoare sau sarcini stricte care trebuie îndeplinite.

Citeşte şi: Trei zodii vor avea parte de sărbători de neuitat. Nativii care au astrele alături la final de 2023

Energia Săgetător se referă la ceea ce este după colț, ceea ce pare a fi promițător în viitor. Marte care intră în Săgetător ne poate face pe toți să simțim că orice ar fi posibil. Această planetă energetică care intră într-un semn energetic, pe de altă parte, ne poate face să ne simțim plini de energie nefolositoare. Acest lucru va fi agravat de intrarea Soarelui în Săgetător cu două zile înainte de Marte!

Având în vedere că săgetătorii prețuiesc filozofiile personale și expansiunea, poate fi prudent să direcționăm acest exces de energie marțiană către auto-îmbunătățire. Dar mai întâi, să aruncăm o privire mai atentă la ce ar putea însemna acest tranzit pentru zodia ta.

Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Acest tranzit condus de Marte, te va face să izbucnești din plin de idei, Berbec. Te vei bucura de acest sentiment de inspirație pentru că va pătrunde în toate aspectele vieții tale, atât personale, cât și profesionale. Cu toate acestea, a avea atât de multe opțiuni te poate face să te simți copleșit. În această perioadă, pot domni nehotărârea sau planificarea proastă. Chiar și atunci când energia Săgetător te face să te simți mai spontan, exersează răbdarea și luarea deciziilor metodice!

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Energia Săgetător, dragă Taur, îți este adesea străină. Cu toate acestea, acest tranzit pe Marte te poate face entuziasmat de oportunitățile profesionale. Folosește-ți bine energia în timpul acestui tranzit, iar ambiția ta poate da roade atunci când Marte va intra în Capricornul practic în 2024. Păstrează-ți răbdarea, chiar dacă sezonul Săgetător te face să te simți iritabil. În acest timp, etica în muncă va fi dăunătoare!

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTIOR.RO.