Horoscop special. 3 EVENIMENTE astrale MAJORE care ne pot schimba viața în a doua parte a anului

Pe măsură ce situațiile din viața ta se desfășoară și perspectivele se schimbă, vei găsi diferite semnificații și înțelegeri ale informațiilor care urmează.

11 mai 2023, 07:30
Horoscop special. 3 EVENIMENTE astrale MAJORE care ne pot schimba viața în a doua parte a anului

Horoscop special. Ușor-ușor ne pregătim să încheiem prima jumătate a anului. Este esențial să înțelegem că fiecare schimbare, tranzit, aliniere, eclipsă și lunație care a avut loc, ne-a influențat atât la nivel de individ, cât și la nivel de societate. Indiferent dacă această influență este intensă sau subtilă, depinde de o serie de factori și relații interconectate, mulți dintre ei unici pentru fiecare dintre noi.

Iată care sunt evenimentele majore care ne vor influența cea de-a doua parte a anului. Pe măsură ce situațiile din viața ta se desfășoară și perspectivele se schimbă, vei găsi diferite semnificații și înțelegeri ale informațiilor care urmează.

Horoscop karmic de Camelia Pătrăşcanu. Conjuncția Venus-Saturn aduce vindecări karmice

Horoscop special. Jupiter intră în Taur – 16 Mai 2023

Jupiter este planeta expansiunii, abundenței, înțelepciunii și norocului. În Berbec, unde Jupiter a călătorit din 10 Mai până în 27 octombrie 2022 și unde a trecut din nou din 20 Decembrie 2022 până în 16 Mai 2023, Jupiter a avut o mentalitate incendiară. Devine mare și nu își face întotdeauna griji să ajungă acasă. Acesta este un tip de astrologie cu auto-limitări – și poate că ați simțit reticente în a face acest lucru.

Horoscop Pavel Globa mai 2023. Avertisment pentru două zodii, lună cu pierderi grele

Horoscop special. Jupiter își va schimba lâna de berbec pentru o pereche de coarne de taur pe 16 Mai, când va intra în Taur. Jupiter în Taur este înverzit. Abundent. Extravagant. Este o viță de vie plină de fructe. După ce ai trecut cu viteză prin mai multe situații de entuziasm înflăcărat în timp ce Jupiter era în Berbec, s-ar putea să fii gata să te mulțumești cu unul sau două dintre aceste vise. Vei dori să te scufunzi în solul lui fertil și să cultivi ceva durabil. Jupiter în Taur favorizează tipul de creștere durabilă care participă într-un schimb reciproc cu planeta. Dar este și capabil de lăcomie și tezaurizare. Depinde cum lucrezi cu el.

Nodurile Lunare intră pe axa Berbec-Balanță – 17 Iulie 2023

Anul acesta, povestea eclipsei se încheie și alta începe când nodurile lunare, care fac parte din ceea ce provoacă eclipsele, intră în Berbec și Balanță. Nodul Nord, mitologizat ca fiind capul unui dragon flămând, va intra în Berbec pe 17 Iulie. Exact vizavi de Nodul Nord, Nodul Sud (coada acelui dragon) va intra în Balanță în același timp. În 2023, vom asista la ultimele eclipse în zodiile Taur și Scorpion și la primele eclipse în Berbec și Balanță.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.