Horoscop special: 4 zodii care DAU LOVITURA gratie Lunii noi in Berbec

Calatoria in care este devine din ce in ce mai buna si esti pe cale sa fii rasplatit pentru toata munca ta. Acest proces de redefinire a sinelui aduce si vindecarea ranilor trecutului. Esti pregatit?

30 mart. 2022, 00:10
Horoscop special: 4 zodii care DAU LOVITURA gratie Lunii noi in Berbec

Horoscop special: Vineri, 1 aprilie 2022, incepe un nou ciclu lunar, o data cu Luna noua in Berbec. Este prima Luna noua din Noul an astrologic, deci trebuie sa profiti de noua conjunctura. Iar daca esti una dintre cele 4 zodii de mai jos, poti considera ca urmeaza sa dai lovitura.

Iata 4 zodii care DAU LOVITURA gratie Lunii noi in Berbec, de vineri 1 aprilie 2022.

BERBEC – Vindecare si redefinirea sinelui
Aceasta Luna noua in Berbec inseamna pentru tine momentul in care trebuie sa imbratisezi increderea si iubirea de sine, precum si entuziasmul de a trece la urmatorul capitol. Calatoria in care este devine din ce in ce mai buna si esti pe cale sa fii rasplatit pentru toata munca ta. Acest proces de redefinire a sinelui aduce si vindecarea ranilor trecutului. Esti pregatit?

EXCLUSIV Horoscop aprilie 2022 cu Adi Bunea. Cea mai mare realizare a lunii aprilie pentru fiecare zodie. Veşti neaşteptate te pot mobiliza într-o direcţie pe care nu o aveai în plan
Horoscop special: RAC – Cariera mult dorita
Acesta Luna noua poate insemna pentru tine pasul catre acea cariera pe care ti-o doresti dintotdeauna, insa n-ai avut curajul sa faci pasul inainte. Ai acum acest curaj? Momentul este prielnic ca sa arati cat esti de bun, ca sa impresionezi si ca sa le arati tuturor, inclusiv tie, ca esti un invingator!

Citeste si Horoscop APRILIE 2022. Poti fugi, dar nu te poti ascunde. Ce spun astrele despre planul amoros

Horoscop special: BALANTA – Dragoste si intelegere
Luna noua in Berbec din prima zi a lunii aprilie te face sa privesti in amanunt relatia de cuplu. Este momentul pentru un nou inceput in casa parteneriatelor, iar Luna noua iti ghideaza pasii spre o mai buna intelegere a modul in care se da si se primeste iubire. A venit momentul sa regandesti nivelul de aromonie, stimulare, angajament din viata ta in relatiile cu ceilalti, inclusiv in relatia cu sine si cea cu partenerul de cuplu.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.