Horoscop special: 5 zodii născute sub o stea norocoasă

Succesul le surâde la fiecare pas! Vorbim despre nativii care s-au născut sub o stea norocoasă, despre care se poate spune că au noroc cu carul.

20 oct. 2021, 10:56
Horoscop special: 5 zodii născute sub o stea norocoasă

Horoscop special: Toate le merg din plin pe toate planurile, iar atunci când se întâmplă să eșueze, privesc eșecul ca pe o oportunitate de a se dezvolta și de a deveni cea mai bună versiune a lor. Care sunt zodiile norocoase?

Berbec
„Norocul ţi-l faci cu mâna ta!” este motto-ul după care ambițiosul Berbec se ghidează în viață. Muncitor și disciplinat, acest nativ este perfect conștient de faptul că trebuie să muncească pentru a obține ceea ce își dorește. Își cunoaște foarte bine capacitățile, știe ce are de făcut pentru a ajunge acolo unde își dorește. Și reușește! Are norocul să fie înconjurat de oameni de încredere, care îi susțin și îi încurajează, și să se afle, de cele mai multe ori, la locul potrivit, în momentul potrivit, scrie Qbebe.

Horoscop noiembrie 2021. Pavel Globa, „Nostradamus al Rusiei”, anunţă cele trei zodii cu noroc
Horoscop special Taur
Poate că norocul nu le surâde Taurilor pe plan sentimental, însă când vine vorba de carieră și de bani, aceștia au parte de multe reușite. Acești nativi lupta pentru ceea ce își doresc, lupta pentru visurile lor și au o legătură destul de puternică și specială cu Universul. Nu le este teamă de schimbări, de probleme, de dificultăți și întotdeauna încearcă să vadă partea plină a paharului, indiferent de greutățile prin care trec.

Leu
Leul se descurcă în orice fel de situație și printr-un joc al sorții iese mereu învingător. Muncește din greu pentru bunăstarea sa materială, astfel că niciodată nu se va confrunta cu lipsuri financiare. Nici în dragoste nu îi merge deloc rău, iar asta datorită calmului de care da dovadă și a răbdării. Leul știe că ce-i al lui e pus deoparte și că va dura până să își găsească un partener care să corespundă în totalitate exigențelor sale care nu sunt deloc puține.

Horoscop special: Din 18 octombrie, Jupiter iese din retrograd pe anul 2021. Cum vin spre zodii bogatia si norocul in continuare?
Horoscop special Balanță
Cei născuți în zodia Balanței sunt într-o permanentă căutare a echilibrului și a armoniei pe toate planurile. Planetă Venus, semnul asociat acestui semn zodiacal, înseamnă dragoste, beneficii şi noroc suficient astfel încât cel născut sub acest semn să aibă succes în ceea ce își propune. Să nu uităm nici că Balanță este și cea mai rațională și logică zodie. Acești nativi sunt renumiți pentru abilitățile lor diplomatice, pentru faptul că pot ascultă cu răbdare diverse puncte de vedere până să ia o decizie.

Fecioară
Fecioara are noroc pe toate planurile, în special pe cel financiar. Găsește o sursă de bani în orice, asta datorită intuiției și inteligenței, care o ajută să întoarcă orice situație în favoarea să. Este o zodie perfecționistă, care setează standarde înalte pentru sine și nu se lasă până nu ajunge acolo unde își dorește. De asemenea, Fecioara este realistă și se bazează pe fapte, nu se aruncă capul înainte, ci analizează bine tot ce are de făcut.