Horoscop special: 6 zodii care te duc la altar şi 6 zodii care preferă să zboare din floare-n floare

Astrologia influențează modul în care privim relațiile. Iată care sunt zodiile „de casă”, care au nevoie să aibă un partener, și care sunt zodiile care se simt minunat atunci când sunt singure și nu se grăbesc să se așeze la „casa lor”.

23 nov. 2021, 22:22
Horoscop special: 6 zodii care te duc la altar şi 6 zodii care preferă să zboare din floare-n floare

Horoscop special: Semnele zodiacale care sunt fericite singureScorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionilor le place să fie cu cineva în care se pot vedea o parte din ei înșiși, dar dacă nu este cazul, preferă să fie singuri. Scorpionului îi place să se scufunde în propria minte mai ales atunci când îi place cineva. Le place să încerce să îl înțeleagă pe celălalt semnificativ. Scorpionul va dori să își dea seama ce au de oferit în relația lor pentru a fi cel mai bun partener. Dar dacă Scorpionul simte că intimitatea lor este invadată sau că există vreo falsitate în relație, nu au nicio problemă în a fi singuri.

HOROSCOP BANI. Nativii care au cele mai mari slăbiciuni din zodiac. Cheltuie fără să stea pe gânduri!
Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Fecioarele adoră să fie singure pentru că se bucură de timpul petrecut singure! De asemenea, adoră să lucreze și pot fi considerați workaholici pentru că sunt foarte responsabili și organizați. Deși Fecioarele se bucură de câte o întâlnire socială ici și colo, la sfârșitul zilei, își doresc „timpul lor”. Fecioarele se simt uneori inconfortabil să fie la adunări sociale unde nu îi cunosc pe toți. Îți poți imagina cât de greu le este să își găsească un partener atunci când nu vor cu adevărat să iasă la întâlniri sau să fie cei care inițiază socializarea. Fecioarele sunt un fel de solitari în lumea zodiacală pentru că, atunci când nu vine vorba de găsirea unor potențiali parteneri, au standarde foarte înalte. Preferă să rămână singuri decât să fie dezamăgiți.

Horoscop special: Rac (21 iunie – 22 iulie)

Racul iubește să fie singur la fel de mult cum se bucură de un parteneriat. Racii sunt văzuți ca niște mame, așa că le place să găzduiască evenimente sociale și să se ocupe de ceilalți. Dar uneori se retrag în carapacea lor și le place să fie singuri acasă ori de câte ori pot. Acesta este un semn care adoră o zi de relaxare pe canapea și le sună mult mai apetisant decât o ieșire în oraș. Sunt, de asemenea, foarte sensibili, așa că, deși pot fi buni atunci când sunt într-o relație, se rănesc ușor. Cei din zodia Rac au nevoie ca tu să le înțelegi sentimentele și au nevoie de cineva care să le fie mereu alături.

De multe ori, acest lucru îi face să fie mai precauți în dragoste. Acest lucru îi poate face pe Rac să prefere să fie singuri și să nu se implice pe deplin într-o relație, pentru a nu fi răniți.

Horoscop Mihai Voropchievici. Cele mai rele soacre ale zodiacului. Îţi vor mânca şi zilele
Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștilor le place să fie în relații, dar din autoapărare, mulți sunt mai fericiți când sunt singuri. Peștii sunt ființe foarte emoționale, precum și semne creative și imaginative. Peștii preferă uneori să stea acasă decât să meargă la o petrecere. Nu-i deranjează nici măcar să alerge la magazin dacă asta înseamnă că nu trebuie să se îmbrace drăguț. Dar faptul că sunt leneși nu înseamnă că nu au zilele lor de strălucire.

Deoarece Peștii sunt casnici, pot sta o bună perioadă de timp singuri, dar sunt și romantici fără speranță și tânjesc după atenție uneori. După ce au primit destul de multă, pot rezista o vreme fără ea și sunt destul de fericiți singuri.

Horoscop special: Săgetător (26 noiembrie – 21 decembrie)

Săgetătorul tinde să fie un fel de lup singuratic. Ei știu dacă le place cineva atunci când îl întâlnesc, așa că, în sensul unei relații, pot fi dedicați, dar sunt și foarte aventuroși. Dacă sunt cu tine și te iubesc, probabil că vor spera ca și tu să vii cu ei în aventura lor. În caz contrar, ar depinde foarte mult de sentimentele lor pentru tine, din cauza spiritului lor independent. Săgetătorul este un semn zodiacal care, dacă ar vrea să se mute într-un stat nou și tu nu vrei, probabil că ar face-o oricum.

Berbec (20 martie – 21 aprilie)

Berbecii pot sta singuri pentru perioade lungi de timp, deși asta se întâmplă foarte rar, mai ales când sunt unul dintre cele mai atrăgătoare semne zodiacale. Deși Berbecul are tendința de a se îndrăgosti rapid, se dezice și mai repede de dragoste. Din acest motiv, le este mai bine să fie singuri. Schimbă atât de mult și au o mare dorință pentru ceea ce vor să facă, până când sunt pregătiți să se așeze pe termen lung. Cel mai bine pentru ei este să se concentreze pe ei înșiși până când întâlnesc persoana potrivită. Berbecii sunt cei mai fericiți  singuri… până când o găsesc pe persoana potrivită.

Horoscop special: Semnele zodiacale care au nevoie mereu să fie într-o relație

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Faptul că Gemenii sunt unul dintre cele mai sociabile semne din toate timpurile, cu vârf și îndesat, te-ar face să îți dai seama că, dacă sunt singuri, se simt destul de singuri. Așa că imaginează-ți că sunt singuri. La sfârșitul zilei, ei pot găsi totuși un fel de bucurie fiind înconjurați de tone de prieteni, dar imaginează-ți câtă atenție le-ar putea oferi un partener, pe care un prieten nu o poate oferi. Gemenii se pot simți singuri destul de ușor, așa că a fi într-o relație înseamnă că ai pe cineva la dispoziție. Ei bine, chiar și faptul că ești căsătorit înseamnă că ai cu cine să vorbești toată ziua dacă ai vrea.

Gemenii fiind un conversator versatil, pot vorbi literalmente despre orice; subiectele sunt nesfârșite. Acest semn poate fi singur, dar s-ar putea să nu fie cea mai fericită alegere a lor. Dacă au o mulțime de prieteni sau se întâlnesc des, se pot descurca să fie singuri și să se simtă foarte bine.

Horoscop special: Leu (23 iulie-22 august)

Leului îi place să fie cu cineva. De ce? Au nevoie de atenție și de complimente. Așa că vor primi asta făcându-și complimente în oglindă? Nu, ei vor dori ca energia din exterior să îi ajute să strălucească precum soarele. Leii tânjesc după acest tip de validare de a fi în centrul atenției. În general, Leii tind să aibă un cerc mare de prieteni și un partener, mai ales dacă este cineva care a ales să fie cu ei nu doar din cauza aspectului lor, ci și a personalității lor.

Nu le place să fie singuri pentru că atunci când sunt într-o relație pot avea parte de o abundență de complimente.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele iubesc oamenii. Deși se pot bucura de timpul petrecut singuri, Balanța singură prea mult timp poate deveni foarte ușor deprimată. Acest lucru este valabil mai ales atunci când Balanța este singură; ei tind să iubească întâlnirile sociale și să-și facă o abundență de prieteni, sau le place să găsească potențiale persoane cu care să se întâlnească, deoarece sunt destul de cochete. Deși Balanțele flirtează destul de mult, ele își doresc acea adorație și afecțiune pe care o poți găsi doar într-o relație adevărată.

Horoscop special: Capricorn (22 decembrie-19 ianuarie)

Capricornii sunt melancolici, așa că, uneori, vor doar să fie singuri.
Cu toate că, uneori, sunt energici și vor interacțiune socială, fie că este vorba de o săptămână sau de câteva zile. Dar pot, de asemenea, să petreacă zile întregi singuri, pierduți în mica lor lume a muncii, rezolvând lucruri.

Cu toate acestea, ei încă tânjesc după acea apropiere; altfel, se simt singuri. Capricornii sunt muncitori sociabili, dar le place să stabilească legături sociale cu oameni care i-ar putea ajuta în carieră sau în dragoste.

Este important pentru Capricorn să fie într-o relație; imaginează-ți că au un partener care le-ar putea fi alături și care i-ar putea sprijini în călătoria lor, mai ales dacă au o carieră similară.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Vărsătorului îi place să fie într-o relație. Acesta este un semn inteligent care are o mulțime de cunoștințe și idei de împărtășit, așa că cine ar fi mai potrivit să le împărtășească decât partenerul său? Se bucură de ceva timp de singurătate, ca orice semn, dar le place foarte mult să socializeze, să facă muncă voluntară sau ceva mai mult ca o relație în care pot să îmbunătățească persoana cu care sunt. Cu toate acestea, Vărsătorul este, de asemenea, unul dintre semnele zodiacale care sunt cele mai sigure de ele însele, iar uneori acest lucru poate fi considerat intimidant, ceea ce face ca Vărsătorul să fie aproape întotdeauna singur, indiferent cât de mult le place să fie într-o relație.

Taur (21 aprilie – 21 mai)

Taurul are nevoie de ceilalți. S-ar simți mai bine într-o relație mai ales pentru că devin atât de consumați de singurătate. Sigur, sunt orientați spre obiective și motivați să reușească, dar atunci când sunt cu cineva, simt că au nu doar pe cineva care să îi asculte, ci și pe cineva care poate fi alături de ei mai mult decât poate fi un prieten.

Sursa: spectacola.ro