Horoscop special. Cele mai calme zodii. Este aproape imposibil să le enervezi!

Lumea poate fi în flăcări și totuși unii oameni au capacitatea de a rămâne calmi, reci și liniștiți. Aceștia sunt oameni care nu lasă obstacolele din drum să-i facă să se oprească.

14 sept. 2022, 06:20
Horoscop special. Cele mai calme zodii. Este aproape imposibil să le enervezi!

Horoscop special.  În timpul unei confruntări, ei nu cedează imediat la furie și nu își pierd ușor calmul. Ei nu par să-și facă griji cu privire la ceea ce ar putea aduce mâine sau următoarele șase luni. În timp ce toată lumea poate lucra pentru a deveni mai calm în viața lor, unii oameni sunt în mod natural așa, datorită influenței semnului lor zodiacal. Potrivit astrologilor, cele mai calme semne zodiacale au câteva lucruri în comun.

În astrologie, cele 12 semne pot fi defalcate pe modalități și elemente.
Elementul unui semn zodiacal (foc, pământ, apă și aer) este fundamentul personalității fiecărui semn, în timp ce modalitatea (cardinală, fixă și mutabilă) influențează modul în care un semn își exprimă energia. Dacă vrei să știi de ce unii oameni sunt mai calmi decât alții, trebuie să te uiți la ambele.

Semnele de pământ tind să fie cele mai calme dintre elemente. Ele tind să reflecte starea pământului. Sunt stabili, imobili, previzibili și în largul lor. Când cineva este calm, nu este deranjat de vânturile vieții care îi suflă în jur. Ei iau decizii și se țin de ele. Sunt fermi cu privire la viață.

Cele trei zodii care vor suferi pe plan sentimental în perioada următoare. Luna septembrie vine cu vești nu tocmai bune pentru ele
Când vine vorba de modalitate, energia fixă este destul de asemănătoare cu energia pământului.
Semnele fixe preferă să rămână în același loc. Ei preferă să planteze semințe într-un singur loc și să le crească de acolo, decât să planteze multe semințe în locuri diferite. Semnele fixe iau, de asemenea, decizii cu privire la locul în care se află și, de obicei, nu își fac griji pentru trecut sau viitor. Asemenea semnelor de pământ, ele sunt ancorate în realitate și trăiesc în prezent. De aceea tind să pară calmi.

Dar, desigur, unele semne de pământ și fixe sunt mai calme decât restul. Iată care sunt cele mai calme semne zodiacale:

Taur (20 Aprilie – 20 Mai)
Ca semn fix de pământ, Taurul are cu siguranță ceea ce este necesar pentru a fi unul dintre cele mai calme semne zodiacale. Prin felul lor statornic, aceștia iau măsuri încet și se gândesc la toate. Sunt cunoscuți pentru că sunt foarte răbdători și, de obicei, este nevoie de multă provocare înainte să se enerveze.

Compatibilitatea zodiilor, în viziunea numerologului Mihai Voropchievici. Ce combinaţie de zodii are cele mai mari şanse de viitor
Taurul își face loc pe această listă în primul rând pentru că se știe că sunt stabili și încăpățânați. În ceea ce privește acea convingere puternică, Taurul este ca un munte imobil. Deși acest lucru le face dificilă adaptarea la schimbare, îi protejează și de a lua decizii pripite în fața incertitudinii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.