Horoscop special. Cele mai încăpățânate zodii

Toate zodiile au un grad de încăpăţînare, doar că la unele se manifestă mai pregnant. Astrologii au stabilit chiar un top.

09 dec. 2022, 09:39
Horoscop special. Cele mai încăpățânate zodii

Horoscop special: 1. Taur (20 apr. – 20 mai)
Taurul este, sincer, cel mai rău tip de încăpățânat care există.

Nu le place adesea să intre într-o discuție sau o ceartă fără telefonul la îndemână, în cazul în care trebuie să invinga pe cineva cu faptele, dar încearcă să-i lovești cu logică atunci când te afli în aceeași situație –  acestia nu o au. De fapt, vor face tot posibilul să insiste că greșești, pentru că pot.

Un alt motiv pentru care Taurul este la fel de încăpățânat pe cât arata este că ei te vor asculta – și vor fi de acord cu orice spui – și apoi se întorc să-și facă propriile lucruri. Poti încerca să le spui că nu este in regula să mănânce aluat crud de prăjituri sau să înoate în timpul unei furtuni, dar oricum vor face ce vor ei.

Mihai Voropchievici prezintă horoscopul sănătății pentru luna decembrie 2022. O parte din zodii vor avea probleme

Nu sunt deschisi, deci înțelegi cât de încăpățânați sunt.

Horoscop special. 2. Berbec (21 martie – 19 aprilie)
Berbecul nu este degeaba berbecul zodiacului. La naiba, sunt mai încăpățânați decât un zid de cărămidă.

Berbecul este atât de obișnuit să facă totul în felul sau, încât atunci când cineva încearcă să-i provoace, le arată cât de neinvincibili pot fi.

Indiferent dacă doresc să-ți cumpere un cadou scump de ziua ta sau să-ti ofere o cină plăcută, nu poți să spui sau să faci nimic pentru ca un Berbec să se răzgândească. De fapt, provoacă-i de multe ori și vei vedea ca nu le va fi frică să se implice fizic dacă este necesar.

Horoscop special: 3. Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
A încerca să-l faci pe Vărsător să nu mai fie încăpățânat este ca și cum ai încerca să faci sa se miste un zid de ciment pentru că îți stă în cale. Cu alte cuvinte: nu. Nu se intampla.

Vărsătorul este încăpățânat cu orice, iar dacă îi chemi, probabil că se vor încăpățâna să refuze.

Există foarte puține modalități (spre deloc) pentru a-l face pe Vărsător să nu mai fie atât de capos tot timpul, dar trebuie să fii prietenul caruia îi spun fiecare mic secret, care mai de care, pentru a-i convinge. Cu siguranță nu le pasă ce crede cineva și urăsc absolut să audă părerea ta, așa că vor continua să fie încăpățânați și să facă exact ce vor, pentru că nimeni nu le poate impune altfel.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citește și: Marte retrograd acoperit de Luna plină în Gemeni. Emoții puternice și riscuri de Ocultare