Horoscop special. Cele mai intense zodii. Aceste PATRU semne zodicale se implică TOTAL!

Semnul tău solar deține personalitatea exterioară și trăsăturile cheie după care te recunosc alții. Citeste previziunile pentru fiecare zodie.

23 aug. 2022, 11:09
Horoscop special. Cele mai intense zodii. Aceste PATRU semne zodicale se implică TOTAL!

Horoscop special. Indiferent dacă esti hotărât să iei aurul sau să explici cu căldură de ce ananasul „trebuie” să fie pe pizza, cei mai mulți dintre noi putem fi puțin prea „aprinși” uneori. Iar astrologia îți poate oferi o perspectivă asupra motivului pentru care unii dintre noi ar putea să se la se mai ușor purtați de val (Vărsător) și mai liniștiți, iar alții tind să fie extrem de pasionați. Pentru cele mai intense semne zodiacale, este întotdeauna necesar să se implice total, dar a avea un filtru nu este.

Când vine vorba de discernerea intensității tale înnăscute, poți să te uiți la semnul tău solar, deoarece reflectă identitatea ta de bază. Semnul tău solar deține personalitatea exterioară și trăsăturile cheie după care te recunosc alții. Dacă semnul tău solar se încadrează în categoria cardinală (Berbec, Rac, Balanță, Capricorn), de exemplu, ai tendința de a lăsa un impuls puternic să preia conducerea și rareori să dai înapoi în fața adversității.

Horoscop Mariana Cojocaru. Zodia care îşi vede relaţia destrămată în septembrie. Karma neagră şi în Casa Banilor
Acest lucru se datorează faptului că semnele cardinale sunt inițiatorii ai zodiacului, ceea ce necesită ambiție și intensitate acerbă.
De asemenea, merită să te uiți la semnul tău Marte pentru a reflecta vehemența ta. Marte reprezintă impulsurile, agresivitatea și pasiunea noastră, așa că dacă semnul tău Marte este poziționat într-un semn de foc extrem (Berbec, Leu, Săgetător), probabil că ești foarte energic, gata să învingă orice obstacol care ar putea sta în cale pentru atingerea obiectivelor tale.

Atitudinea ta profundă și pasională pare să domine vreun spațiu? Atunci probabil că te poți raporta la aceste tipe pline de spirit și personalitățile lor puternice. Citește mai departe pentru a afla dacă ești una dintre cele mai intense semne zodiacale.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu. Săptămâna în care norocul este zgârcit cu zodiile

Horoscop special. Berbec (21 Martie – 19 Aprilie)
Ca semn de foc cardinal pasionat, este în natura Berbecului să accepte orice provocare cu forță brută. Berbecul innovator are o mentalitate competitivă, care necesită o tonă de tărie de caracter și încredere de sine fără scuze. Berbecii sunt persoane energice înfocate, își asumă riscuri și sunt îndrăznețe. Pot fi agresivi, deoarece au mult foc de transmutat, ceea ce poate fi intens și dificil pentru cineva care nu le poate egala energia. Temperamentul lor impulsiv poate fi extrem, dar întotdeauna fac față provocării și dau totul.

Conducătorul planetar al Berbecului este, de asemenea, responsabil pentru reputația lor neînfricata. Berbecul este condus de Marte, planeta pasiunii, care este o energie frumoasă pentru mișcare, schimbare, activare și exprimare, având nevoie de un anumit nivel de intensitate pentru a propulsa înainte.

Gemeni (21 Mai – 20 Iunie)
Deși semnele de aer sunt adesea relaxate, Gemenii sunt deosebit de înverșunați când vine vorba de atitudinea lor de „a putea face”. Îmbracă multe personalități, iar multifațetele lor se datorează curiozității lor nesățioase. Nu știi niciodată la ce să te aștepți de la Gemeni, ceea ce poate fi foarte intens. Ei se mișcă în ritmul propriei tobe, dar numai ei știu cântecul.

Gemenii pot fi obsesivi în încercarea lor de a găsi răspunsuri și pot deveni puțin „neșlefuiți atunci când se pierd cu capul în nori. Este un semn care a făcutp multe genii creative și personalități captivante. Dar încearcă să intri în mintea Gemenilor „aerieni” și vei pleca cu mai multă curiozitate, mult mai multe întrebări și mult mai puțină claritate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.