Horoscop special. Cele mai întunecate trăsături ale fiecărei zodii

Fiecare zodie are atât trăsături pozitive, cât și negative pentru care este cunoscuta și, adesea, când îi spui cuiva zodia ta, poți deja să vezi judecata în ochii lui.

28 mai 2023, 22:08
Horoscop special. Cele mai întunecate trăsături ale fiecărei zodii

Horoscop special. Fiecare zodie este adesea greșit etichetata pe nedrept. Fiecare avem o latură a noastră pe care o prezentăm lumii și una întunecată pe care preferăm s-o păstrăm ascunsa. De asemenea, suntem cu toții într-un moment diferit al evoluției și maturizării vieții noastre. Fiecare ne exprimăm pe noi înșine și trăsăturile noastre astrologice diferit, în funcție de locul în care ne aflăm în viață.

Așa că, înainte de a-ți spune că nu ai putea niciodată să te întâlnești cu un Capricorn pentru că sunt pur și simplu „prea serioși”, amintește-ți că astrologia nu este menită să-ți dea toate răspunsurile, este doar o foaie de parcurs care te ajută să te îndrume spre locul în care vrei să mergi. Nu ar trebui folosit pentru a-i judeca pe ceilalți, ci pentru a te ajuta să-i înțelegi pe ei și pe tine mai bine.

Berbec
Trăsătură negativă: nervozitatea

Pasiunea este adesea confundată cu aroganță și chiar cu furie. Fiind un semn de foc guvernat de Marte, Zeul Războiului, nu este greu de înțeles de ce Berbecul este adesea confundat cu o zodie foarte temperamentala și agresiva.

Horoscop Cristina Demetrescu. Se schimbă axa destinului, două zodii primesc lovituri de la astre! Ce se întâmplă până în 2026

Arde de pasiune pentru lucrurile pe care le iubesc, dar au și o latură foarte tandră și sensibilă… pur și simplu o ascund bine. Sunt sensibili în secret și doar câțiva aleși pot vedea acea parte.

Horoscop special. Taur
Trăsătură negativă: încăpățânat

„Taurul încăpățânat” din Zodiac este foarte greșit înțeles. Sunt un grup hotărât și care este adesea confundat ca inflexibil și fără compromisuri. Problemele apar atunci când încerci să controlezi sau să forțezi un Taur. E ca și când ai călărit un taur: nu se termină bine. În schimb, daca câștigi mai întâi încrederea și respectul lor, vei descoperi că Taurul poate fi de fapt destul de de încredere, generos și consecvent.

Horoscop dragoste iunie 2023. Planeta iubirii, Venus, se muta in stralucitorul Leu. Ce aduce in amor zodiilor?

Horoscop special. Gemeni
Trăsătură negativă: cu două fețe

Despre gemenii zodiacului se spune că sunt „cu două fețe” și înșelători. Și, deși poti obține unele inconsecvențe și schimbări de dispoziție de la aceasta zodie… acestia sunt un semn de comunicare și se vor exprima diferit în jurul diferiților oameni. Și deci dacă primești geamănul bun sau geamănul rău… depinde de cine ești și de ce simt ei pentru tine.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.