Horoscop special: Cele mai norocoase zodii din septembrie 2023. Micile greşeli devin bulgări de cumpene pentru mulţi

Ai grijă să nu mergi prea repede și prea furios. Norocul poate să-ți dea aripi luna aceasta, mai ales în a doua jumătate, dar nu uita să fii atent la detalii în timp ce ești concentrat pe căutarea ta.

11 sept. 2023, 07:22
Horoscop special: Cele mai norocoase zodii din septembrie 2023. Micile greşeli devin bulgări de cumpene pentru mulţi

Trei zodii au cel mai bun horoscop lunar pentru septembrie 2023. În primul rând, iată mesajul lunii pentru toată lumea. Limita dintre plăcere și durere poate fi mică în anumite circumstanțe, în special în cele apropiate inimii noastre. Fii atent la relațiile tale luna aceasta. Atât platonice, cât și romantice. Unii dintre voi sunteți în pragul unei descoperiri în carieră sau în finanțele personale, dar cineva apropiat vă reprezintă un pericol pentru visele voastre din cauza geloziei sau a nesiguranțelor nerezolvate.

Horoscop 11-17 septembrie 2023, cu Mihai Voropchievici. Zodiile cărora li se schimbă viața

Septembrie este plină de evenimente semnificative din punct de vedere astrologic. În primul rând, Venus Retrograd se va încheia pe 3 septembrie. Apoi, Mercur Retrograd se va încheia pe 15 septembrie. Echinocțiul de toamnă este, de asemenea, după colț pe 23 septembrie.

Ai grijă să nu mergi prea repede și prea furios. Norocul poate să-ți dea aripi luna aceasta, mai ales în a doua jumătate, dar nu uita să fii atent la detalii în timp ce ești concentrat pe căutarea ta.

Micile greșeli pot transforma bulgări de zăpadă în greșeli mari acum, mai ales dacă în cercul tău se află oameni toxici.

1. Capricorn
Septembrie va fi o lună extraordinară pentru tine, Capricorn. Te vei simți împuternicit și în elementul tău. Bineînțeles, unele provocări și obstacole sunt normale, în special cele aruncate de cei negativi, dar vei găsi calea înainte mai simplă decât nu pentru tine. Sezonul Fecioarei este excelent pentru semnele de pământ, iar tu ești perfect poziționat pentru a profita de această energie.

Uranus trigon Mercur Retrograd îți va debloca rebelul interior interesant în această lună, mai ales în prima jumătate. Poate că nu îți place să ieși în evidență, dar unele dintre ideile tale vor fi revoluționare în acest moment și oamenii vor fi de acord. Mijlocul lunii va fi mai dificil pe măsură ce Luna trece prin capătul opus al cerului față de tine.

Citește și Horoscop Urania 9-15 septembrie 2023. Luna Nouă în Fecioară ne ajută să ne facem ordine în viață. Planurile vor fi regândite

Fa o listă cu lucrurile pe care le potii face pentru a-ti centra și a îmbunătăți inteligența emoțională și vei putea trece prin această fază fără prea multe probleme. Sfârșitul lunii septembrie, însă, va fi perfect pentru tine. Mai ales odată ce Luna în tranzit este în Capricorn și Luna plină în Berbec luminează cerul.

Asigura-te că acorzi atenție relațiilor tale din această lună, atât la cele platonice, cât și la cele romantice. Cultivarea unor conexiuni adevărate îți va aduce bucurie pe tot parcursul vieții. Împărtășirea cadourilor și a cuvintelor amabile este, de asemenea, indicată aici, mai ales dacă îți este greu să complimentezi oamenii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.