Horoscop special: Conjuncția dintre Soare și întunecatul Pluto a trecut, efectele continuă! 5 ZODII puternic marcate

Soarele este esența a ceea ce suntem. Este punctul central în cerc. Este scopul nostru spiritual – obiectivele și direcția în viață.

22 ian. 2024, 08:57
Horoscop special: Conjuncția dintre Soare și întunecatul Pluto a trecut, efectele continuă! 5 ZODII puternic marcate

Între 20 și 21 ianuarie 2024, Soarele și Pluto s-au întâlnit în ultimul minut al ultimului grad Capricorn (29°59′). Apoi, au pornit împreună mână în mână în Vărsător, așa că, cu o zi mai târziu, pe 21 ianuarie 2024, avem atât Soarele, cât și Pluto la 0°. Un eveniment asemănător va mai avea loc abia peste 250 de ani. Acum este o oportunitate unică în viață de a alinia scopurile și direcția vieții tale (Soarele) cu puterea transformatoare a schimbărilor colective (Pluto).

Un capitol important al vieții tale se încheie.
Soarele este esența a ceea ce suntem. Este punctul central în cerc. Este scopul nostru spiritual – obiectivele și direcția în viață. Ne identificăm atât de mult cu Soarele nostru pentru că Soarele este ceea ce dă sens existenței noastre. Desigur, toate celelalte planete creează individul unic pe care suntem. Dar Soarele este în centrul. Este nucleul ființei noastre.

Horoscop special 2024-2044. Pluto intră în Vărsător pentru 20 de ani: schimbări radicale pentru Tauri, Gemenii trec prin momente întunecate

Ca planetă transpersonală, Pluto ne influențează la un nivel mult mai subtil. Pluto influențează societatea noastră în ansamblu, și suntem influențați indirect de Pluto, deoarece facem cu toții parte din societate. Când există schimbări economice sau culturale majore, noi, ca indivizi, suntem afectați, de asemenea.

Iată ce zodii sunt puternic marcate de efectele conjuncției dintre Soare și întunecatul Pluto.
Taur
Pentru a avea succesul și norocul pe care îl dorești, trebuie să fii și dispus să iei o șansă. Acest lucru se reduce la abilitatea ta de a te lăsa să vezi că asumarea unui risc nu înseamnă că îți pui în pericol ceva în proces, ci pur și simplu te deschizi pentru a primi mai mult de la univers. Atunci când te poți deschide către experiențe noi, idei noi și chiar căi de carieră noi, creezi spațiul necesar pentru a profita de norocul divin.

Soarele și Pluto vor trece în Vărsător evidențiind sectorul carierei tale. În timp ce Pluto va lucra pentru a aduce schimbări mai treptate în această parte a vieții tale, Soarele tinde să lucreze un pic mai rapid. Dacă te-ai gândit să aplici pentru un nou loc de muncă sau să îți îndrepți viața profesională într-o direcție nouă, acum este momentul să profiți de acele oportunități.

Gemeni
Te pregătești doar pentru o fază nouă și entuziasmantă a vieții tale, care începe în forță odată cu influxul de energie vărsătoare. Vărsătorul guvernează casa ta a norocului, care implică și călătoriile, abundența, învățarea și spiritualitatea. În timp ce multe dintre schimbările prin care vei trece vor fi mai treptate, s-ar putea să simți că ești tras inexplicabil într-o direcție nouă.

Citeşte şi: Horoscop săptămânal rune pe zodii, 22-28 ianuarie 2024. EHWAZ inversată aduce tensiune pentru Berbeci, SOWULO vine cu succes pentru Lei

Pluto este stăpânul lumii de dincolo și stăpânul transformării, aducând tot felul de noi oportunități și posibilități de a te reinventa. După perioada sa în Capricorn în sectorul tău de schimbare, acum vei simți nevoia de a te deschide către noi căi în viață. Folosește această energie pentru a merge înapoi la școală, pentru a călători sau chiar pentru a explora o nouă modalitate de a lucra de la distanță. Te-ai pregătit să trăiești viața mai autentic, și acum aceasta este șansa ta să faci exact asta.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.