Horoscop special. DOUĂ zodii care trebuie să ia DECIZII DURE pe plan financiar

Marte va intra în Capricorn pe 24 ianuarie şi va sta acolo până pe 6 martie. Acest tranzit ne va obliga să luăm decizii radicale, bruşte. Ele vor avea efecte pe termen lung.

22 ian. 2022, 12:50
Horoscop special. DOUĂ zodii care trebuie să ia DECIZII DURE pe plan financiar

Horoscop special. Marte în Capricorn vine să facă puţină ordine în anumite aspecte ale vieţii noastre unde este nevoie să luăm nişte decizii – unele chiar drastice – pentru a schimba situaţia. Iar două dintre semnele zodiacului vor trebui să schimbe modul în care privesc banii dacă îşi doresc prosperitate financiară.

Horoscop karmic februarie 2022. Ce zodii scot bani din piatră seacă, cine are ghinion în amor în luna dragostei

Vom dori să fim şefi într-un domeniu al vieţii noastre, să organizăm lucrurile mult mai pragmatic.

Pe alocuri ţi se va părea nedrept, pentru că se vor lua decizii – nu doar tu vei lua decizii, ci şi alţii – dar nu avem cum să luptăm.

Marte va intra în Vărsător pe 6 martie şi poate acolo ne va face mai flexibili din anumite puncte de vedre. Dar cât e în Capricorn, e foarte dur, e foarte intransigent, foarte teritorial. Îşi maschează foarte bine furia, o implică în proiecte serioase. Adică nu o să vedeţi persoane cu Marte în Capricorn să se certe, să se enerveze, ci sunt strategi foarte buni.

Durează ceva acest tranzit. Aceste recomandări sunt pentru a vă ajuta să îl folosiţi pe Marte şi vă daţi seama unde apare furia sau agresivitatea.

Horoscop special. Gemeni / ascendent în Gemeni

Marte va tranzita casa a 8-a. Voi veţi fi cei care iau decizii financiare dure în cadrul familiei, la modul „Da, acum plătim o rată, dar de acum plătim două. O să vă supere această decizie, dar o să vedeţi că e înspre binele nostru”.

Cu Marte în casa a 8-a vor apărea discuţii legate de „Eu plătesc întreţinerea, voi ce plătiţi? Hai să negociem”. Dacă până acum nu aţi avut curaj să faceţi asta, dintr-o dată Marte în Capricorn zice „asta este situaţia, eu de acum încolo nu mai pot”. Sau vă loviţi de parteneri sau de oameni din familie care spun acest lucru.

Este o perioadă bună pentru business cu Marte în casa a 8-a, pentru cei care au investiţii, pentru cei care fonduri. Sau vă gândiţi că aveţi nişte bani şi nu aţi vrea să îi lăsaţi să zacă într-un cont, ci să îi puneţi la muncă şi veţi găsi soluţii în acest sens. Dar, cu Marte în casa a 8-a, vedeţi că lucrurile trebuie făcute într-un mod foarte strategic. Nu pe faţă, nu agresiv, nu activ, ci trebuie să staţi undeva, în locuşorul vostru şi să vă faceţi toate lucrurile. Adică nu trebuie să fiţi foarte vizibili.

Horoscop special.  Săgetător / cei cu ascendent în Săgetător

Aici e aici, că e cu banii! A fost Venus retrogradă pe acolo, acum e şi Marte. Marte o să vă arate deciziile pe care le-aţi luat în ultimul timp sau vă arată că trebuie să vă gândiţi altfel la bani.

Marte, dacă nu îl folosiţi, o să vă agite el cheltuielile, o să vă agite bugetul personal sau, dacă primiţi o creştere sau o primă, o spargeţi imediat.

Horoscop 2022 Mariana Cojocaru. Lilith cea malefică anunţă trădări în dragoste. Axa karmică nu e bine orientată!

Marte în Capricorn zice „da, cheltuie şi tu, dar nu pe o bluză sau ceva inutil, ci pe un obiect care să te ţină toată viaţa. Dacă până în martie, cumpăraţi ceva durabil, investiţi într-un fond, Marte în Capricorn o să vă ajute de minune. Dar dacă îi cheltuiţi pe prostioare, se duc banii pur şi simplu, scrie Astronsens.ro.

Deci folosiţi-l pe Marte în casa a 2-a cu seriozitate, cu mai mult rost, cu un plan. Dacă îl irosiţi, o să vă frustraţi, o să vă înfuriaţi şi o să cereţi banii altora şi iarăşi vă enervaţi că nu vor putea.

Consumaţi furia din punct de vedere financiar prin a vă gândi la un plan de lungă durată.