Horoscop special dragoste. Cu cine te-ai iubit într-o viaţă anterioară

Conform mai multor învățături spirituale, fiecare dintre noi trăiește mai multe vieți pe Pământ pe parcursul cărora întâlnește aceleași persoane cu care are un contract la nivel de suflet.

28 ian. 2023, 09:53
Horoscop special dragoste. Cu cine te-ai iubit într-o viaţă anterioară

Horoscop special dragoste. Crezi sau nu în reîncarnare, astrele ştiu cel mai bine ce fel de viaţă amoroasă ai avut în trecut. Află cu cine te-ai iubit într-o viaţă anterioară, în funcţie de zodie. Cu toti simtim ce am fost intr-o viata anterioara insa acum putem afla cu usurinta si cum am stat cu viata personala, in functie de zodia in care ne-am nascut. Astrele iti pot arata exact pe cine ai iubit intr-o viata anterioara, in functie de zodia in care te-ai nascut. Descoperă ce îți rezervă astrele în dragoste în funcție de zodia în care te-ai născut. Iata un nou mesaj de la astre pentru fiecare zodie:

Horoscop Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Faptul că acum eşti drăcoasă şi o femeie puternică înseamnă că în viaţa anterioară ai fost blândă şi timidă. Pentru că acum ai mult tupeu şi ştii ce vrei, în viaţa ta trecută erai o tânără din pătura burgheză din Marea Britanie şi te-ai iubit cu un avocat din Londra, care era cam absent şi te înşela.

HOROSCOP ianuarie 2023. Cele trei zodii care vor fi lovite de ghinion în zilele următoare
Horoscop Taur (21 aprilie – 21 mai)

Daca acum esti cerebrala si o fire linistita, asta e numai pentru ca ai dus o viata anterioara zbuciumata. Ai murit devreme si violent, probabil in timp ce fugeai de politie pentru vreo faradelege. Te-ai iubit cu un talhar carismatic din Statele Unite, in secolul 19 la inceput.

Horoscop Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Descurcareata si isteata, femeia gemeni a dus o viata grea in trecut. Daca acum este prietenoasa si sireata, in viata anterioara a dus o viata grea, cu foamete si epuizare prin munca- Ai trait in Franta, pe vremea industrializarii si te.ai iubit cu un muncitor intr-o fabrica de motoare cu abur.

Horoscop special dragoste Rac (22 iunie – 22 iulie)

Daca acum esti intuitiva si sensibila, poate chiar romantica si prea delicata, asta e numai pentru ca femeia rac a fost in viata anterioara o femeie sef de trib din Indonezia. Te-ai iubit cu samanul satului si ati experimentat cu ciuperci halucinogene.

Horoscop Leu (23 iulie – 22 august)

Orgolioasă nevoie mare şi foarte centrată pe propria persoană, femeia leu pare obişnuită cu atenţia şi de aceea nu acceptă să nu o capteze pe toată. Cum a trăit în fală şi bogăţie, cel mai probabil că a fost o curtezană frumoasă şi deşteaptă, care s-a iubit cu dogele Veneţiei sau cu vreun nobil din Florenţa.

Citește și Horoscop karmic: 3 zodii menite sa vindece karma de familie în 2023

Horoscop special dragoste Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Fecioara este mofturoasă şi exagerat de critică, dar asta numai pentru că în viaţa anterioară nu a avut parte de mult noroc. Cel mai probabil că ai trăit ca o negresă pe o plantaţie de bumbac în secolul 17, în America şi te-ai iubit cu administratorul moşiei pe care munceai şi trăiai.

Horoscop Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)

Nesigură şi uneori lipsită de chef, balanţa are o scuză foarte bună. Ea şi-a trăit viaţa anterioară în minele de cupru din Australia, unde muncea din zori până în seară. Tocmai de aceea a primit viaţa asta, în care se poate odihni şi în care ai parte şi de luni răcoroase, departe de deşert şi canguri. Te-ai iubit cu un negustor de diamante din zonă, pe care l-ai părăsit pentru că îl bănuiai de trafic cu pietre preţioase.

Horoscop Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Senzuală şi foarte sigură pe ea, femeia scorpion a învăţat în ultimele trei vieţi cum să se poarte cu bărbaţii ca să obţină ce vrea. După ce a fost prostituată, curtezană şi gheişă, ea ştie cum să satisfacă un bărbat, mai ales că s-a iubit în viaţa anterioară cu un samurai sexy şi puternic.

Horoscop special dragoste Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Activă şi mereu gata de o aventură, femeia săgetător nu a fost întotdeauna aşa. Dacă te-ai născut sub această zodie, află că ai trăit ca bibliotecară în Roma Antică şi te-ai iubit cu un colecţionar de statui din marmură.

Horoscop Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Calculată şi serioasă, uneori timidă, femeia capricorn se poartă aşa rezervat pentru că în viaţa trecută a avut parte de multe aventuri obositoare, ca gimnastă într-o echipă de circ din India. Ea s-a iubit cu un îmblânzitor de tigri, care a murit sfâşiat de aceştia şi a lăsat-o singură pe lume.

Horoscop Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Activă, dinamică şi în pas cu moda, aşa este caracterizată orice femeie din zodia vărsătorului, dar ceea ce nu ştiţi este că în viaţa anterioară ea a trăit fără pic de mondenitate şi fără civilizaţia modernă. Ca indiancă din Peru, în perioada cuceririlor spaniolilor, te-ai iubit cu un conquistador, dar ai fost ucisă de familia ta, care considera că i-ai trădat.

Horoscop special dragoste Pești (19 februarie – 20 martie)

Sensibilă şi romantică până la lacrimi, femeia peşti este atât de delicată numai pentru a echilibra balanţa. În viaţa anterioară a frânt multe inimi prin toată Europa, iubindu-se cu tot felul de nobili, prinţi şi negustori bogaţi. Deşi toţi o adorau, ea nu iubea pe nimeni şi de aceea acum visează la dragoste curată şi cavaleri pe cai albi.