Horoscop special. Nicoleta Svârlefus ştie ce zodii vor avea noroc chior până la finalul anului 2022.

Este un moment foarte bun pentru Capricorni să achiziționeze bunuri sau să le vândă sau să rezolve chestiuni care țin de moșteniri. Nu este singura zodie norocoasă.

11 mai 2022, 12:25
Horoscop special. Nicoleta Svârlefus ştie ce zodii vor avea noroc chior până la finalul anului 2022.

Nicoleta Svârlefus a dezvăluit care sunt zodiile care reușesc să învingă toate obstacolele pe care le aveau în cale. Acestea vor avea parte de un adevărat triumf în anul 2022.

Racii, Balanțele și Capricornii sunt cele trei zodii care reușesc să treacă peste orice greutate și să se declare triumfătoare, potrivit Spotmedia.ro. Tot ceea ce își propun va deveni realitate în 2022.

Rac

Racii pot să își remodeleze personalitatea și chiar aduc unele schimbări pozitive în atitudinea lor. Trec prin multe greutăți în următoarea perioadă, după cum arată horoscopul anului 2022, dar încrederea în tine și în Univers îți vor arăta că vei trece peste toate până la finele anului.

Horoscop BANI si SUCCES. Zodia care se intalneste cu ocazia vietii
Trebuie să dai mai multă atenție lucrurilor care se întâmplă între tine și cei din jur și să nu mai iei totul de bun. Va fi o perioadă bună pentru a-ți schimba relația cu banii și vei triumfa până la final de an.

Balanță

Este un an de totală reconfigurare pentru Balanțe, în toate relațiile sale, chiar și cele legate de muncă. Ieși mai mult din casă, socializezi și datorită acestui lucru vei avea și anumite șanse pe plan profesional: triumful este cuvântul tău!

Poate călătorești cu serviciul sau te implici în diverse proiecte care necesită instruirea altora. Cei din zodia Balanță au noi oportunități pe plan profesional și pot avea loc deopotrivă divorțuri, logodne sau căsătorii pentru acești nativi.

Horoscop Maria Sârbu. Ce aduce săptămâna pentru fiecare zodie. Mercur retrograd încurcă ițele
Capricorn

Capricornii reușesc să triumfe în viața lor deoarece se preocupă de regăsirea sinelui. Toate relațiile tale au parte de o reconfigurare, dar cea mai importantă este relația cu tine însuți.
Este un moment foarte bun pentru Capricorni să achiziționeze bunuri sau să le vândă sau să rezolve chestiuni care țin de moșteniri. Primești lecții valoroase de la membrii familiei.

Pe parcursul acestui an primești ajutor financiar și chiar dacă pot exista întârzieri în privința veniturilor tale, poți să te ocupi cu succes de acoperirea cheltuielilor tale, spune astrologul Nicoleta Svârlefus.