Horoscop special Pavel Globa: care sunt cele trei zodii norocoase din octombrie

Popularul astrolog rus Pavel Globa a nomninalizat semnele zodiacului care vor avea mare noroc in luna octombrie.

28 sept. 2021, 11:50
Horoscop special Pavel Globa: care sunt cele trei zodii norocoase din octombrie

Horoscop special Pavel Globa

. Doar trei semne ale zodiacului au fost incluse pe lista celor norocosi. Ei vor avea noroc nu numai cu bani, averea va fi de partea lor in toate aspectele materiale – puteti face cumparaturi mari, puteti trece la noi pozitii la locul de munca.

Potrivit acestuia, luna aceasta va aduce schimbari mari  si cardinale pozitive in viata lor. Vor fi fericiti  in domeniul financiar, cat si in orice alta sfera legata de  partea materiala.

Horoscop Camelia Pătrăşcanu 27 septembrie – 3 octombrie 2021. Tensiuni în cuplu, Mercur retrograd aduce cumpene mari
Astrologul mai spune ca cele mai dificile probleme se rezolva cu usurinta pe 4, 8, 11, 12, 17, 21 si 29 octombrie.

Insa, pe 2, 5, 6, 9, 14, 20, 23 si 28 octombrie, trebuie evitate deciziile importante. Acest lucru este valabil mai ales pentru problemele de sanatate si tranzactiile financiare mari.

Horoscop special Pavel Globa Berbec
Reprezentantii acestui semn zodiacal vor fi printre cei mai norocosi in octombrie. Ei vor trebui sa se ocupe de ceea ce, din anumite motive, au decis sa amane.

Astrologul  il sfatuieste pe Berbec sa se concentreze asupra practicii de cultivare si sa inceapa sa invete. Acest lucru ii va ajuta sa puna o baza solida pentru viitor si sa reuseasca in afaceri financiare.

Horoscop special Pavel Globa Taurul
Octombrie va fi cel mai de succes   pentru persoanele nascute sub semnul Taurului. Astrologul ii sfatuieste sa se bucure din plin de aceasta perioada. Noroc ii va insoti in toate.

Cu toate acestea, Taurul nu ar trebui sa-si supraestimeze punctele forte. Este posibil , ca urmare a unui risc nejustificat sau a suprasolicitarii, sa piarda favoarea acestei luni.

Horoscop special Pavel Globa Balanta
Balanta isi va putea imbunatati situatia financiara prin munca cu fractiune de norma si misiuni suplimentare. Acesta este motivul pentru care nu ar trebui sa renunte la oportunitate si la oferte excelente.

Horoscop special Pavel Globa prezice multe probleme pentru 3 semne ale zodiacului

Berbec
La inceputul primei luni de toamna, reprezentantii acestui semn zodiacal se vor confrunta cu un moment dificil din cauza banilor. Cu toate acestea, Berbecul se va descurca daca asculta de sfatul unei persoane mai in varsta.

Horoscop rune septembrie 2021. Mihai Voropchievici spune care sunt zilele norocoase pentru fiecare zodie
Leu
In septembrie, reprezentantii semnului zodiacal Leu se pot astepta la o solutie la problemele de zi cu zi. Cu toate acestea, vor avea si multe dificultati care vor fi asociate cu serviciul, dar si cu legatura cu partenerul.

Pentru a preveni acest lucru, este important sa acordati mai multa atentie muncii dvs. Acest lucru va va ajuta sa evitati unele sanctionari din partea sefilor. In plan personal, Leii trebuie sa lase de la ei. Nu uitati, nimeni nu este perfect. Daca puneti “paie pe foc”, s-ar putea sa ramaneti singuri.

Balanta
Septembrie ii va pune pe reprezentantii acestui semn in fata unei alegeri foarte dificile. Va trebui sa decida intre rude si prieteni. Astrologul va sfatuieste sa nu grabiti sa faceti o alegere, s-ar putea sa va para rau mai tarziu.