Horoscop special: RELAȚIILE acestor 3 zodii se ÎMBUNĂTĂȚESC în septembrie 2023

Nicio furie sau ostilitate nu se simte suficient de puternică în septembrie 2023, vei descoperi că este mai ușor ca niciodată să cedezi

13 sept. 2023, 07:46
Horoscop special: RELAȚIILE acestor 3 zodii se ÎMBUNĂTĂȚESC în septembrie 2023

Trei zodii vor avea noroc în viața lor amoroasă în septembrie 2023. Odată cu Jupiter retrograd, s-ar putea să simțim cu toții chef să facem un pas înapoi înainte de a sări în orice credem. În dragoste, asta înseamnă că avem ultima șansă de a ne retrage dintr-o situație romantică. Vom vedea negativul peste pozitiv?

Iată care sunt acele zodii cele mai norocoase în dragoste în septembrie?

1. Taur
S-ar putea să decizi că este mai bine să te obișnuiești cu obiceiurile „ciudate” ale partenerului tău decât să te lupți cu ele. Deși s-ar putea să nu sune atât de grozav, acesta se referă mai mult la a fi adaptabil, mai degrabă decât a te opune continuu a ceea ce vrei să faci. Când partenerul tău romantic își dă seama că în sfârșit renunți la el, se poate întoarce spre felul tău de a face lucrurile.

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru a doua jumătate a lunii septembrie 2023. Racii sunt avertizați de astre

Ceea ce s-a descoperit este că, cu cât te lupți mai mult cu ei, cu atât se răzvrătesc mai mult. Odată ce știi că acest tip de compromis este bun pentru amândoi, te vei bucura să-l întâlnesti la jumătatea drumului. Acest lucru te ajută să iti construiesti caracterul și te menține mai puțin stresat pe măsură ce relația progresează.

2. Leu
Singura ta alegere este să fii fericit și să rămâi pozitiv. În ceea ce privește relația ta romantică, nu vezi nevoia de certuri. De fapt, dacă apare vreo problemă, vei renunța cu ușurință la „poziția” ta pentru a-i face pe plac persoanei cu care te afli.

Citește și: Horoscopul banilor. Noroc de bani și succes în afaceri pentru o parte din zodii. Fecioarele nu sunt atât de norocoase la capitolul finanțe

Nicio furie sau ostilitate nu se simte suficient de puternică în septembrie 2023, vei descoperi că este mai ușor ca niciodată să cedezi. Nu vezi asta ca o înfrângere. Îți place că poți în sfârșit să faci așa ceva, deoarece mândria te-a împiedicat întotdeauna să încerci lucruri noi. Ei bine, „lucru nou” de astăzi este despre faptul că iti accepti partenerul, obiceiurile și stilul sau de viață. Bravo ție, dragă Leu. Faci un lucru bun.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.