Horoscop special Saturn retrograd 2022. Schimbari karmice pentru zodii. Atentie!

Prietenii vin si pleaca, dar cei mai apropiati iti vor ramane loiali. Mai apar si alte figuri in vaita ta si numai de tine depinde daca te vei implica sau nu in relatii profunde cu acestea.

03 iun. 2022, 13:26
Horoscop special Saturn retrograd 2022. Schimbari karmice pentru zodii. Atentie!

Saturn intra in retrogradul pe 2022 intre 4 si 22 octombrie. Aceasta faza este favorabila consolidarii fundatiilor din viata ta, ajustarii relatiilor sociale. Este o perioada importanta pentru a-ti pune intrebari despre cum traiesti, cum muncesti, cum iubesti. Desi poate fi mai dificil sa-ti urmezi planurile, incearca sa nu te arunci in nimic fara sa iei in calcul toate consecintele. Acorda-ti mai mult timp pentru a te concentra asupra punctelor esentiale.

Citeste in continuare ce schimbari karmice te asteapta, in functie de zodie!

Saturn retrograd 2022 BERBEC
Prietenii vin si pleaca, dar cei mai apropiati iti vor ramane loiali. Mai apar si alte figuri in vaita ta si numai de tine depinde daca te vei implica sau nu in relatii profunde cu acestea. Este, de asemenea, un moment prielnic sa te reconectezi cu vechi visuri si obiective. Aprinde flacara pasiunii de cand erai copil!

TAUR
Tranzitii la locul de munca se anunta acum. Acest lucru inseamna ca trebuie sa te gandesti serios daca iti doresti o functie de conducere sau ramai pe pozitia actuala. Inainte de a lua o hotarare, gandeste-te la efectele pe termen lung ale oricarei miscari.

Horoscopul lunii iunie 2022, realizat de Daniela Simulescu. Iunie este prima lună bună a anului! „Orice schimbare făcută în această lună, oricât de mică, poate fi catalizatorul unei noi vieți’
Saturn retrograd 2022 GEMENI
Iti place foarte mult sa te exprimi, iar acest retrograde te face mai meditative ca niciodata. Motivul este ca mintea ta, patronata de Mercur, este mereu in evolutie si insetata dupa informatii noi. Tu nu cauti prieteni noi pentru a te distra, ci pentru a afla lucruri noi. Nu fii timid! Indrazneste mai mult!

Al doilea Mercur retrograd 2022 se termină. Toate zodiile se pregătesc de petrecere în weekend
RAC
Va trebui sa inveti sa pui granite serioase, chiar daca iti este greu, mai ales in cazul persoanelor la care tii. Si, totusi, va trebui sa te gandesti si la tine putin si sa nu-i mai lasi pe ceilalti sa profite. Ai nevoie de o structura solida in aceste parteneriate. Invata sa-i respecti pe ceilalti, dar, totodata, invata-i si pe ceilalti ca trebuie sa te respecte. Nu trebuie sati fie frica sa renunti la relatiile toxice.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.