Horoscop special: Sezonul planetelor retrograde s-a încheiat! 3 zodii pentru care ceva se luminează în viața lor!

Suntem în sezonul Vărsătorului chiar acum și înainte ca perioada fără retrograde să se încheie, adică la 1 aprilie 2024, vom face ceea ce trebuie făcut.

29 ian. 2024, 09:32
Horoscop special: Sezonul planetelor retrograde s-a încheiat! 3 zodii pentru care ceva se luminează în viața lor!

Horoscop special: Bun venit la primele despărțiri ale anului. Ei bine, cineva a trebuit să spună asta, așa că ar putea la fel de bine să fie astrologul, nu? Să aruncăm o privire și la câteva dintre motivele cosmice pentru care așa ceva ar trebui să aibă loc. În primul rând, marea noastră veste din prima lună a anului este că toate planetele sunt directe pe 27 ianuarie, ceea ce înseamnă că nu mai sunt retrograde importante. Acesta este motivul pentru care trei zodii pot pune capăt relațiilor.

De ce? Pentru că atunci când nu există planete în retrograd, suntem din nou limpezi la minte. Nu suntem confuzi și nu ne este frică să spunem ce avem în minte. Acum, că am pășit în noul an, noi, cei care ne-am gândit asta, adică dorința de a ne despărți, vom face un pas înainte. Întreaga perioadă se învârte în jurul acestei decizii.

În prima lună a anului ne vom simți, în sfârșit, suficient de încrezători pentru a face fapta murdară și odată ce este făcută, s-a făcut, și atât putem spune despre asta. Acest lucru a fost pe fundal de prea mult timp. Suntem în sezonul Vărsătorului chiar acum și înainte ca perioada fără retrograde să se încheie, adică la 1 aprilie 2024, vom face ceea ce trebuie făcut.

Horoscop special: Gemeni
Ceea ce nu a fost îngrijit anul trecut este cu siguranță în programul tău și cu siguranță nu doresti ca aceasta să devină încă o decizie pe care o amâni. Chiar dacă simți că această despărțire ar fi trebuit să aibă loc anul trecut, parcă tot nu ești pregătit. Dar știi și tu că este timpul să o faci. Există o mulțime de energii vindecătoare în această perioadă și îți dorești neapărat această vindecare. Și știi că singurul mod în care vei putea să faci asta este să-i spui persoanei cu care ai fost într-o relație că este timpul să o închei.

EXCLUSIV | Horoscop săptămânal 29 ianuarie – 4 februarie. Astroloaga RomâniaTV.net , Cătălina Gulan, vine cu vești excelente pentru zodii: Luna plină umblă la emoţii, dar nu lasă nici portofelul gol. Zodiile care dau lovitura

Te vei simți mult mai bine după fapt și, deși este greu să ajungi la fapte, înțelege că asta iti este dat. Cu cât amâni asta mai mult, cu atât va fi mai distructiv și știi că această relație îți distruge întreaga viață. Vrei să prosperi și să te descurci cu totul și nu poți face nimic până când nu termini relația ta pseudo-romantică.

Horoscop special: Rac
Ultimul lucru pe care ți-l dorești este o relație proastă, dar pentru că ai ajuns să crezi că, cumva, asta ai ajuns aici, ești gata să iei măsuri pentru a pune capăt. Pentru tine, dragă Rac, asta înseamnă acum sau niciodată. Ori faci față provocării, ori ajungi să-ți sugi degetul mare într-un colț, întrebându-te unde ai greșit.

Da, e atât de rău, dar, din fericire, la sfârșitul lunii ianuarie 2024, te vei ambiționa și o vei face pentru că aceasta este prima săptămână a anului în care nicio planetă nu este retrogradă. Uau! Profită de puterea pe care o simți care se răspândește prin corpul tău, dragă Rac, și fă mișcarea pe care trebuie să o faci. Această relație nu se va rupe decât dacă unul dintre voi face prima mișcare și, fiindcă partenerul tău doarme la volan, este timpul să intervii.

Previziuni RUNE 29 ianuarie – 4 februarie 2024. ISA, runa gheţii, aduce pericole, WUNJO nu oferă protecţie nimănui

S-ar putea să te simți „băiatul rău” pentru că ești cel care trebuie să intervină și să schimbe lucrurile, dar vei trece peste asta destul de curând. Știi că nu ești la fel de fragil pe cât îți place să-i faci pe alții să creadă că ești și că atunci când vine vorba de supraviețuirea ta, vei face ceea ce este necesar. Ei bine, finaul lui ianuarie 2024 îți oferă oportunitatea de a face ceea ce este necesar și vei face singur ceea ce trebuie, punând capăt relației tale nefuncționale.

Mai multe detalii, pe sfatulparintilor.ro