Horoscop special: Soarele in Fecioara 2023. La ce devin perfecte zodiile si cum le ajuta sezonul Fecioarei?

Incepand cu 23 august si pana pe 22 septembrie, Soarele este in zodia Fecioara si o data cu el ne mutam din stralucirea solara si din energia curajoasa a Leului in energia mai practica, sensibila si cu picioarele pe pamant a Fecioarei.

21 aug. 2023, 11:33
Horoscop special: Soarele in Fecioara 2023. La ce devin perfecte zodiile si cum le ajuta sezonul Fecioarei?

Soarele in Fecioara 2023.  Energia focului este inlocuita de cea telurica iar noi iesim din lumina reflectoarelor puternice si intram intr-un mod de viata dominat de simplitate, ceea ce ne ofera un echilibru bun comparativ cu luxul Leului. Sezonul Fecioarei este unul pentru calm, organizare si aranjarea domeniilor vietii ce au nevoie de o aplecare pe detalii ca sa fie puse la punct impecabil. Acum e momentul sa iti setezi obiective eficiente pentru viitorul tau si care chiar si pot realiza.

O data cu instalarea acestui nou sezon solar, s-ar putea simti ca si cum dam volumul mai incet, mult mai incet si exact asta se si intampla. Fecioara 2023 este un sezon mai pe mute, nu e stralucitor si ostentativ, dar e o perioada in care viata ne devine mult mai putin imbacsita si o vreme in care ne cream noi radacini si rutine mai bune, avem grija de corpurile noastre si de intreaga sanatate emotionala, mentala, fizica si spirituala.

Zodiac CHINEZESC 21-27 august 2023. O saptămână mai puţin propice. Mesajul de la întelepţii din Orient pentru cele 12 zodii

Soarele in Fecioara 2023. Fecioara ne invata an dupa an cand vine randul sau de a fi „la putere” ca a avea grija de propria stare de bine este parte de baza din ecuatia vietii fiecaruia.
Fara un program ordonat si productiv zilnic, responsabil si practic, nu poti avea starea mentala pentru a-ti crea stabilitatea si prosperitatea pe care o doresti. Viata externa este o reflectare a celei interne si vice versa. Una nu poate exista fara cealalta, deci cheia pentru fericirea ta este asumarea raspunderii de a te iubi si ingriji – spune Fecioara. Acest mesaj ne este dat si de alte zodii, insa felul Fecioarei de a avea grija de sine – IN TIMP CE este de folos oricui are nevoie de ea si mai si munceste aproape fara incetare – este deosebit si unic. Pentru toti cei care cunosc persoane nascute in aceasta zodie este deja cunoscut modelul lor de a iubi si a se iubi – practic, eficient, modest, organizat, pragmatic, mental, impecabil si simplu dar divin.

In afara de mintea sa practica si felul sau de a fi de mare baza si incredere, Fecioara adora sa fie de folos si in serviciul altora. Asadar, sezonul Fecioarei 2023 este despre a fi acolo, prezent in viata celor pe care ii iubesti cu gesturi practice si sincere, dar cel mai important despre a fi acolo pentru tine insuti. Fa din tine prioritatea ta numarul unu – iata mesajul principal al acestui sezon astral de o luna de zile.

Cuvintele cheie pentru noi in sezonul Soarelui in Fecioara 2023 sunt: organizare, rutina, sanatate, servire, ajutorare, detalii, perfectionism, simplitate, bunatate, critica.

Previziuni RUNE pe ZODII, 21-27 august 2023. NAUTHIZ cere precauţie şi răbdare. Noutati de la pietrele mistice!

Soarele in Fecioara 2023. Fecioara este un semn de Pamant – stabila, motivata fizic, cu picioarele pe pamant si dornica sa creeze siguranta in viata. Acest element este aproape in totalitate despre munca iar Fecioara este una din cele mai muncitoare zodii existente. Daca te lasi condus natural de aceasta energie, vei munci mai mult, cu mai mult drag si spor apoi vei primi recompense si aprecieri mai multe pentru munca ta – exact cum procedeaza o Fecioara. Ea nu vrea laude si fanfare – este o zodie umila si smerita ce vrea sa fie cat mai de folos posibil.

Daca Fecioara are tendinta sa judece sau critice ori sa cicaleasca, ea de fapt doreste in inima sa ca totul sa fie foarte bine pentru oamenii pe care ii iubeste. Este important atat pentru cei nascuti in Fecioara dar si pentru toti ceilalti care vor fi acum sub aceste caracteristici sa isi tina sub control aceasta tendinta in urmatoarea luna pentru ca vom fi tentati sa gasim greseli chiar si celor mai perfecte situatii.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.