Horoscop special: Transformatorul URANUS își continuă mersul în statornicul TAUR până în 2026. Viața acestor 5 ZODII se îmbunătățește vizibil

Uranus este în casa a 11-a a prietenilor, grupurilor, sperantelor si dorintelor. S-ar putea să fi simțit că nu știai cine erau cu adevărat prietenii tăi adevărați

20 feb. 2024, 13:56
Horoscop special: Transformatorul URANUS își continuă mersul în statornicul TAUR până în 2026. Viața acestor 5 ZODII se îmbunătățește vizibil

Uranus, considerat planeta neașteptatului, guvernează libertatea, rebeliunea, tehnologia, schimbarea și aviația. Uranus este retrograd timp de aproximativ cinci luni în fiecare an, ceea ce duce la energii încapsulate și la o conștientizare crescută a necesității schimbării în orice zonă a hărții pe care Uranus tranzitează. Dar de când Uranus a intrat în mișcare directă, pe 27 ianuarie 2024, acele energii aduc schimbări asupra ta, fie că ești gata sau nu.

Evenimentele care îl implică pe Uranus par adesea șocante, dar de obicei sunt rezultatul inevitabil al unei situații care nu mai funcționează pentru tine. Uranus ne trezește la ceea ce se întâmplă cu adevărat în viața noastră, la bine sau la rău. În timp ce este retrograd, Uranus poate părea „adormit” și lucrurile pot încetini. Dar, pe măsură ce merge direct, putem experimenta idei strălucitoare, în unele cazuri, schimbări șocante și neașteptate.

Vărsător
Condus de Saturn și Uranus, atunci când unul dintre conducătorii tăi planetari este retrograd, multe lucruri încetinesc și poți experimenta mai multe întârzieri și frustrare decât de obicei. Perioada retrogradă a oricărei planete este în general cea mai dificilă perioadă, așa că mișcarea sa directă poate fi doar un plus.

Horoscop Neti Sandu 19 februarie – 20 martie 2024. Se face curăţenie în cercul de prieteni. Sunt promisiuni pe Casa Banilor

Cei cu zodia Vărsător au (sau vor avea în curând) schimbări neașteptate în casă sau la fundația de bază, iar schimbarea lovește ca un fulger din senin. Pot apărea despărțiri, schimbări de locuri de muncă și schimbări în casă. Deși poate fi dificil, dacă acesta este cazul, ia în considerare că Universul iti spune că este timpul pentru ceva nou și mai bun pentru tine.

Taur
Uranus tranzitează prima ta casă a sinelui, aducând multe schimbări personale în viața ta și în modul în care abordezi lucrurile. Inovația și noile abordări sunt esențiale cu Uranus în prima ta casă, așa că mișcarea sa directă înseamnă că poți reveni la contactul cu propria ta creativitate și poți lucra din nou cu magia ta personală. În timp ce lucrurile pot începe cu o surpriză, în curând te vei întoarce în pasul tău interesant și vei face lucrurile să se întâmple.

Rac 
Uranus este în casa a 11-a a prietenilor, grupurilor, sperantelor si dorintelor. S-ar putea să fi simțit că nu știai cine erau cu adevărat prietenii tăi adevărați în timpul retrogradului lui Uranus, dar odată ce planeta devine directă, vei descoperi prietenii din prieteni. Dacă rețeaua ta de socializare pare plictisitoare sau inexistentă, acest lucru se va schimba și el. De la casa a 11-a reglementează grupurile și organizațiile, s-ar putea să te trezesti la rând cu niște grupuri noi. Dacă ești în căutarea unei schimbări de loc de muncă, acum va fi un moment grozav să urmărești și asta.

Horoscop BANI si SUCCES 19-25 februarie 2024. Zodii cu lipici la bani în această săptămână

Fecioara
Uranus a fost retrograd în casa ta a noua, care guvernează călătoriile, educația, publicarea, spiritualitatea și viziunea ta generală asupra lumii. Acum va aduce oportunități noi și de obicei neașteptate în prim plan. Ai visat să faci lucruri mari? Dacă da, acum va fi momentul să-ți transformi visele în realitate concretă.

Dacă educația ta a fost în așteptare, acest lucru se poate antrena, de asemenea, și aminteste-ti: aceasta nu trebuie să fie educație formală. Ar putea fi chiar un tip de situație de auto-învățare. Călătoriile pot fi, de asemenea, mai atrăgătoare și, din moment ce Uranus conduce internetul, putem traversa globul într-o clipă; ai putea face noi contacte în locuri îndepărtate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.