Horoscop special: TREI luni fara planete retrograde. OPORTUNITATI mari pentru zodii

Suntem obisnuiti ca aproape mereu sa existe cate o planeta retrograda care ne trimite sa reevaluam trecutul si sa mai stam putin din avantul de a merge mai departe.

29 ian. 2023, 16:22
Horoscop special: TREI luni fara planete retrograde. OPORTUNITATI mari pentru zodii

Horoscop special:  Pentru anul 2023 vom avea o fereastra de trei luni in care nu vom avea nicio planeta importanta in retrograd. Din 22 ianuarie si pana in 21 aprilie 2023, planetele sistemului solar sunt in miscare directa. Deci nu exista niciun astru care sa ne puna la teste karmice prin miscarea sa retrograda. Din contra, cand un astru e in miscare directa, beneficiem si noi si suntem in miscare spre viitor cu toate panzele sus si motoarele turate !

Dar ce inseamna, pentru noi toti colectiv si pentru fiecare zodie in parte, faptul ca TOATE planetele importante merg tot inainte, fara urma de incetinire, oprire, frana, repornire?

Chiar daca retrogradele par a ne bantui, sa nu uitam ca exista binecuvantari deghizate aduse de ele. Ele ne dau ferestre de timp sa ne reajustam ce ne-am propus (poate chiar nu era cel mai bine pentru noi) si deseori aduc lectii sau persoane karmice cu care trebuie sa ne reconectam pentru a ne atinge potentialul cel mai mare. Deci daca nu mai scapi de un fost partener, poate ca e felul Universului de a-ti transmite ce mai ai ceva de invatat prin el, poate nu ai iertat, poate nu ai inteles mesajul lectiei de atunci.

Astrologia ne arata ferestrele de timp in care eforturile noastre vor primi cea mai mare sustinere si vor duce la cele mai bune rezultate. Fa-ti lista cu tot ce iti doresti sa realizezi in acest an (profesional, personal, spiritual) si incepe cu toata convingerea sa actionezi pana pe 21 aprilie 2023!

Iata ce inseamna pentru noi fiecare planeta in miscare directa:
Venus, planeta iubirii, relatiilor, armoniei, banilor, frumosului, in miscare directa dau timp excelent pentru a incepe o relatie, a te logodi sau a incheia ce nu mai merge. O iubire noua gasita acum poate sa dureze foarte mult timp fara mari asperitati. Ia initiativa si mergi spre persoana dorita pentru ca iubirea adevarata chiar se poate alinia cu destinul tau.

Marte, planeta energiei, actiunii, impulsului, este cea care ne impinge sa facem, ne conduce determinarea si vointa de a persevera. Cand este in miscare directa, ne da un timp fierbinte de a lansa proiecte, a incepe noi cariere, a avansa in tot ce necesita forta si actiune.

Mercur, planeta comunicarii, gandirii, tehnologiei, calatoriilor pe distante scurte, ne sustine sa semnam contracte importante, sa gandim pozitiv, sa cumparam produse electronice si nu numai fara sa ne temem ca vom avea probleme cu ele ulterior.

Jupiter, planeta miracolelor si prosperitatii, aduce mult noroc pentru orice actiune pe care o intreprindem cat timp este in miscare directa.

Saturn – care coordoneaza longevitatea, responsabilitatea si detaliile bine facute pentru succes pe termen lung – se misca si el fericit tot inainte pe Cer.

Uranus, planeta revolutiei, transformarii si schimbarii, merge direct in Taur pana in 2026. Uranus ne ajuta sa evoluam la cele mai mari nivele si ne scutura de ce e vechi si inutil. Este si planeta geniului, deci este un timp fenomenal sa scoti din tine idei creative si sa gandesti neconventional. Poate aparea ceva urias care sa iti schimbe viata pentru totdeauna.

Neptun, planeta imaginatiei noastre, a iubirii divine si credintei, ne sustine puternic si fara obstacole creativitatea. Acum te poti uita la visele tale si la marile sperante dar si la ideea de suflet pereche si sa vezi cum capata viata.

Horoscop rune 30 ianuarie-5 februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Taurii încep o nouă viață, Balanțele au de dus o bătălie grea
Pluto, planeta transformarii, regenerarii si renasterii, ne sustine evolutia. Pluto nu este planeta favorita a tuturor pentru ca guverneaza moartea si renasterea. El este regele finalurilor subite, iar in timp ce Uranus favorizeaza schimbarea, chiar brusca, Pluto este mai putin lipsit de tact si pur si simplu va scoate din vietile noastre oameni si situatii fara avertisment.

Ce inseamna pentru zodia ta acest fenomen astral benefic cu nicio planeta retrograda pana in 21 aprilie 2023?

BERBEC
Esti sustinut in zona expansiunii, deci profita de orice ocazie ca sa iti extinzi orizonturile. Vei avea noroc si pentru calatorii internationale, mai ales daca vrei sa inveti prin noi experiente. Poti sa te dezvolti si ramanand mai aproape de casa, deci investeste in tine, vei gasi oportunitati de crestere peste tot. Conecteaza-te cu oameni de suflet si pe care ii simti ca facand parte din viitorul tau. Vei fi ajutat si pe directia spiritualitatii si gandurilor subconstientului, deci nu uita sa iti asculti intuitia, vocea interioara care iti da directia buna.

Horoscopul dragostei februarie 2023, cu Mihai Voropchievici. Iată norocoșii zodiacului care vor avea doar reușite
TAUR 
Esti pregatit pentru schimbari semnificative in bine ? Esti ajutat sa iti imbratisezi creativitatea si rebelul din tine. Te poti simti ca si cum creierul se restarteaza, ambitiile si vocea interioara ies la suprafata cu tarie pentru a te reafirma cine esti de fapt. Primesti o mana de ajutor financiara si in relatii. Daca ai nevoie sa imprumuti bani, ii vei avea dar studiaza inainte detaliile implicate. Totodata, esti binecuvantat cu aventuri, cresteri si oportunitati de calatorie. Fa-ti asadar timp sa iti extinzi orizonturile.

GEMENI
Fii deschis la schimbari in aceasta perioada. Fii pregatit pentru ce iti aduc toate astrele ce merg direct acum ! Esti ajutat sa ti se umple relatiile apropiate cu noroc, deci relatiile actuale pot atinge puncte de cotitura importante. Daca nu iti sta mintea la iubire, vei fi sustinut spre parteneriate fantastice in afaceri sau arta si creativitate.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.