HOROSCOP special: Ziua cea mai norocoasă a lunii OCTOMBRIE 2023 pentru toate semnele zodiacale. Notează-le în calendar!

Deși octombrie 2023 este plin de momente de schimbare și de avansare, pe măsură ce Venus trece în Fecioară, Pluto iese din retrograd în Capricorn.

12 oct. 2023, 11:10
HOROSCOP special: Ziua cea mai norocoasă a lunii OCTOMBRIE 2023 pentru toate semnele zodiacale. Notează-le în calendar!

Horoscoă special octombrie 2023. Cele mai bune momente ale vieții tale nu s-au întâmplat încă. Fiecare moment, fiecare fază astrologică, este ca un cărămidaș, aducându-te mai aproape de îndeplinirea viselor tale. Totul s-a întâmplat exact așa cum trebuia. Și acum, odată cu începutul noului an al lui octombrie 2023, ești pregătit să intri în puterea ta și să îmbrățișezi toate binecuvântările și miracolele pe care universul le are pentru tine.

Deși octombrie 2023 este plin de momente de schimbare și de avansare, pe măsură ce Venus trece în Fecioară, Pluto iese din retrograd în Capricorn, începe Sezonul eclipselor care îți va binecuvânta viața cu noroc, oportunități și claritate emoțională pentru a primi toate lucrurile bune pe care le-ai dorit întotdeauna.

Eclipsă solară și de Lună plină
Prima eclipsă, pe 14 octombrie, este o eclipsă solară cu Lună Nouă în Balanță, care te va ajuta să te deschizi la ghidare din partea universului și să vezi cum conexiunile tale de viață te pot ajuta să-ți transformi visurile în realitate. Acest lucru îți permite să profiți de relațiile semnificative din jurul tău și să continui un proiect sau o oportunitate importantă care a început inițial în aprilie 2023, odată cu eclipsa solară cu Lună Nouă în Berbec, care a dat start acestui ciclu nou de eclipse.

Acesta este momentul tău să ieși din umbră și să te întorci la entuziasmul și lumina vieții. Indiferent de provocările aduse de sezonul retrogradelor, acum ești în poziția de a transforma totul în aur și de a găsi valoare în fiecare moment și fiecare nouă direcție. Eclipsele solare reprezintă schimbări exterioare, deci permite-ți să te simți încrezător să spui da, să iei riscuri și să încerci lucruri noi în jurul acestui eveniment lunar, deoarece vei primi îndrumare divină din partea universului.

Zodia care are șanse să devină putred de bogată din noiembrie. Nativul ar putea da marea lovitură la Loto
Cu toate acestea, când octombrie 2023 se încheie triumfal, Luna Plină cu Eclipsă în Taur răsare pentru ultima oară în această serie de eclipse și te învăluie într-o îmbrățișare călduroasă a vindecării emoționale. Această eclipsă Taurină este cea mai recentă din ciclu, care a început în noiembrie 2021, și, în timp ce noul a început deja, utilizează-o pentru a-ți onora trecutul și pentru a sărbători că ai devenit cu totul altcineva.

Iată care este ziua cea mai norocoasă a lunii octombrie 2023 pentru fiecare semn zodical
Balanță
Ziua cea mai norocoasă: sâmbătă, 14 octombrie 2023

Acesta este momentul tău să strălucești. Totul în univers indică această perioadă a vieții tale ca pe revenirea ta personală, cea pe care o datorezi doar ție și cea în care îți manifești cele mai adânci vise. În timp ce noul ciclu de eclipse a început în aprilie 2023 cu Eclipsa Solară cu Lună Nouă în Berbec, acum vei culege roadele Eclipsa Solară cu Lună Nouă în Balanță, simțindu-te energizat și reînnoit pentru a-ți îmbrățișa scopul divin.

Luna Nouă în Balanță Solară, Eclipsa Solară din 14 octombrie, te ajută să te trezești la scopul, visele și motivațiile tale pentru viață. Acest lucru îți permite să devii mai autentic cu tine însuți și îți oferă încredere în tine însuți, permițându-ți să te validezi singur în loc să simți nevoia aprobării altora. Prin îmbrățișarea acestei energii puternice, vei avea o discernământ mai mare asupra a ceea ce alegi să îți acorzi puterea, ceea ce înseamnă că vei putea crește sau manifesta de zece ori mai mult.

Citește și: Lună Nouă în zodia Balanță. Camelia Pătrășcanu explică cum e afectat fiecare nativ din zodiac

Scorpion
Ziua cea mai norocoasă: sâmbătă, 14 octombrie 2023

Ești un semn de apă extrem de intuitiv care adesea trebuie să învețe să aibă mai multă încredere în tine. În loc să te îngrijorezi să găsești dovezi pentru ceea ce simți sau știi în mod innat, lasă-te să-ți onorezi intuiția sau semnele divine ale viselor tale ca fiind singurele dovezi de care ai nevoie. Ai trecut printr-o curățare semnificativă în viața ta, permițându-ți să faci mai mult loc pentru ceea ce vrei să manifesti, și acum trebuie să ai încredere în tine însuți mereu pentru a ști ce este cel mai bine pentru tine și viața pe care vrei să o creezi.

Eclipsa Solară cu Lună Nouă în Balanță pe 14 octombrie luminează sectorul tău al subconștientului. Această zonă a vieții tale guvernează visele și intuiția. Eclipsa solară reprezintă schimbări externe, deci aceasta este o oportunitate monumentală pentru tine de a îmbrățișa sinele tău interior și de a permite acestuia să creeze viața pe care o cauți. Nu-ți face griji că ceva se va întâmpla la fel cum s-a întâmplat înainte. Ești într-o stare binecuvântată a fluxului divin, și acum tot ce trebuie să faci este să onorezi ceea ce știi deja.

Săgetător
Ziua cea mai norocoasă: sâmbătă, 14 octombrie 2023

Ești asemuit cu cei cu care îți petreci cea mai mare parte a timpului. Fie că este vorba de relația ta, prieteni, familie sau chiar colegi de muncă, în mod inerent devii asemenea oamenilor cu care îți petreci cel mai mult timp. Acest lucru înseamnă că atunci când alegi cu cine să te înconjori, asigură-te că îi vrei și că îți doresc să devii ca ei, fie că este vorba de angajamentul lor, curajul, perspicacitatea, bunătatea sau chiar în ceea ce privește disponibilitatea lor de a lucra pentru ei înșiși și de a crește, deoarece vei adopta în cele din urmă toate aceste calități.

Când îți dai seama de puterea pe care cercul tău interior și exterior o are asupra vieții tale, poți fi mai echilibrat în privința cui dai acces la tine, ceea ce activează Eclipsa Solară cu Lună Nouă în Balanță. Balanța guvernează sectorul tău social, precum și obiectivele pe care le ai pentru tine. Pe măsură ce această eclipsă solară apare, caută oportunități de a face schimbări pozitive în această parte a vieții tale, deoarece vei fi ghidat să alegi ceea ce este distractiv, dar și ce este cel mai bun pentru tine pe termen lung și pentru visele pe care vrei să le aduci la îndeplinire.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.