Horoscop special. Zodii afectate de Mercur retrograd

Corpul ceresc provoaca un pic de haos intergalactic intre 10 Mai si 3 Iunie, marcand al doilea dintre cele patru retrogradari in 2022.

11 mai 2022, 23:38
Horoscop special. Zodii afectate de Mercur retrograd

Mercur retrograd. Ca de obicei, poti anticipa neintelegeri, gafe tehnice si intarzieri de calatorie. In aceasta primavara, Mercur va avea un rol secundar in guralivul Gemeni pentru prima jumatate a retrogradului. A doua jumatate a acestui tranzit plictisitor va fi petrecuta in Taur, adaugand un pic de incapatanare in dragoste si cariera ta.

Gemenii sunt semnul comunicării și al percepției. Când Mercur este retrograd în Gemeni, este o poveste clasică cu foști parteneri care reapar, certuri la locul de muncă, dezacorduri verbale cu prietenii și familia și tot felul de defecțiuni ale dispozitivelor de comunicare. În a doua jumătate a retrogradului, din data de 24 mai, Mercur isi continua retrogradul in Taur, iar vibratia se va schimba usor si ne vom concentra mai mult pe lucruri materiale decat pe spiritualitate si simtire, si pana pe 3 iunie lucrurile vor fi mai usoare decat in perioada 10-24. Sa vedem mai departe ce aduce insa Mercur retrograd pentru fiecare semn astrologic in parte in perioada 10 mai-3 iunie 2022.

Horoscop Maria Sârbu. Ce aduce săptămâna pentru fiecare zodie. Mercur retrograd încurcă ițele
In timp ce aceste rasturnari si intorsaturi vor afecta pe toata lumea, semnele zodiacale cele mai afectate de primavara retrograda a lui Mercur 2022 vor simti greul haosului ceresc. Mercur guverneaza Gemenii profund ganditori si Fecioara ultra-organizata, fiind asociat cu subiecte precum procesele gandirii, comunicarea, calatoriile si tehnologia. Cand este direct, corpul ceresc este responsabil pentru mentinerea acestor lucruri esentiale zilnice sa functioneze fara probleme. In timpul miscarii retrograde, provoaca intreruperi in procesul de planificare, disfunctionalitati de comunicare si confuzie la fiecare pas. Petrecerea timpului in Gemenii natali, inseamna mai mult bucluc in domeniile de comunicare. Plus idei incetosate si gafe pe retelele sociale. Cand Mercur patrunde in Taurul exagerat, te poti astepta la o dorinta nesatioasa de a te rasfata si la reveniri romantice. Da, inclusiv acele texte de la acel ex. Cei mai afectati de Mercur retrograd pot experimenta clasica revenirea a fostilor. Dar pot fi, de asemenea, afectati de taxe de intarziere deranjante, drame la birou sau dezacorduri cu partenerii lor.

Zodia Taur (21 aprilie – 21 mai)

Lucrurile se incing special pentru tine in timpul Mercur retrograd, Taur. Ar trebui sa fii atent unde iti cheltui atat banii, cat si energia. Acest tranzit neastamparat se muta in prima ta casa a sinelui si a doua casa a finantelor si a valorilor. Fii atent la obiceiurile tale de a cheltui si verifica din nou toate taxele care iti afecteaza contul. Va exista o multime de potential pentru necazuri financiare intre 10 si 22 Mai. Orice schimburi de bani care se vor produce vor fi o reflectare directa a problemelor de valoare de sine ale Taurului. Orice achizitie mare poate astepta pana cand Mercur este direct. In a doua jumatate, Mercur iti afecteaza simtul identitatii, provocand o denaturare majora a imaginii tale de sine. Odata ce Mercur intra in Taur, iti vei muta atentia catre lumea ta interioara, unde ai putea incepe sa observi o lipsa de mentalitate, care se poate simti ca o gaura adanca din care sa te chinui sa iesi. Cand apare negativitatea, incearca sa te impamantezi avand la indemana afirmatii folositoare.

 

Horoscop special. Nicoleta Svârlefus ştie ce zodii vor avea noroc chior până la finalul anului 2022.
Zodia Gemeni (22 mai – 21 iunie)

Pregateste-te, Gemeni, o criza existentiala urmeaza. Mercur retrograd isi petrece timpul in prima ta casa a sinelui in prima jumatate a retrogradului, ceea ce te poate face sa-ti pui la indoiala scopul chiar mai mult decat ceea ce este normal pentru tine. Acest Mercur retrograd te va mentine intr-un spatiu foarte introspectiv, care este un teritoriu inconfortabil pentru Gemeni. Este probabil ca sa incepi sa te simti prins de gandurile tale. Iesi din mintea ta vizitand natura si impamantandu-te. In plus, acest tranzit inseamna petrecerea timpului in a douasprezecea casa a subconstientului, facandu-te foarte vulnerabil la inselaciune si iluzii. Pe masura ce Mercur se muta in Taur, va fi nevoie sa renunti temporar la viata ta sociala si sa te concentrezi pe vindecarea nesigurantelor. Evita sa mergi in haul online-ului sau sa te pierzi pe retelele sociale in timpul retrogradului.

 

 

Zodia Fecioara (23 august – 21 septembrie)

Probabil ca este o idee buna sa nu accesezi retelele sociale in timpul retrogradului Mercur, Fecioara. Acest lucru se datoreaza faptului ca tranzitul se confrunta cu casa ta de imagine publica si orice pasi gresiti pot face ravagii in viata ta sociala. Mercur retrograd din Gemeni te-ar putea gasi publicand hazardat un fel de comunicat public, cum ar fi pe retelele de socializare sau printr-un anunt la locul de munca, doar ca sa fii reangajat. Probabilitatea unei comunicari gresite care sa duca la jena in public este mare. Fii foarte sarguincios in a-ti verifica ortografia inainte de a scrie pe Twitter si a corecta acele e-mailuri de serviciu. Poate doresti sa te pregatesti si din punct de vedere intelectual. Mercur retrograd se infiltreaza in casa ta de filozofie, determinandu-te sa pui la indoiala tot ceea ce ai stiut vreodata si acea pierdere a controlului poate fi intimidanta. Pe masura ce Mercur se muta in Taur, vei simti nevoia sa scapi de rutinele tale obisnuite, dar calatoriile pe distante lungi sau orice altceva care este prea in afara programului tau obisnuit ar trebui evitate daca este posibil.

 

 

 

Zodia Pești (19 februarie – 20 martie)

Lucrurile se intorc acasa pentru tine, Pesti, la propriu. Mercur retrograd intra in a patra casa a casei si a familiei tale, asa ca dramele domestice din gospodarie s-ar putea sa se dezlantuie in urmatoarele cateva saptamani. Evolutii ciudate pot avea loc cu familia ta sau in situatia ta actuala de viata si necesita o atentie imediata. Nici pentru tine nu este un moment grozav sa te muti, pentru ca probabil vei regreta ceva in legatura cu noua locuinta. Mercur retrograd face, de asemenea, un rol secundar in casa ta de comunicare, provocand o confuzie extrema atunci cand vine vorba de exprimarea ideilor tale sau de procesare a informatiilor. Daca nu iti dai seama de cuvintele tale, s-ar putea sa iei lucrurile mai mult personal in timpul retrogradului Mercur. Cand esti in Taur, este energia incercarii de a monta un mobilier nou, ignorand indicatiile. Probabil ca o vei da in bara, vei regreta ca nu ai urmat pasii corespunzatori si vei fi fortat sa o iei de la capat. Sfat: nu fa presupuneri, urmeaza instructiunile si pune intrebari atunci cand esti confuz.


loading...
Partenerii noștri