Horoscop: Spune-mi în ce lună te-ai născut, ca să-ţi spun cât noroc ai în viaţă

Luna naşterii poate spune multe despre o persoană. De la persoanalitate, ambiţie sau orgoliu până la noroc în afaceri, luna naşterii poate spune totul despre o persoană. Află ce caracteristici sunt specifice fiecărei luni!

RomaniaTV.net
11 ian. 2016, 15:16
Horoscop: Spune-mi în ce lună te-ai născut, ca să-ţi spun cât noroc ai în viaţă

Ianuarie

Persoanele nascute in luna ianuarie sunt foarte ambitioase si le place sa invete mereu lucruri noi pe care, apoi, le impartasesc cu cei din jur. Sunt firi independente si lideri innascuti, majoritatea avand cariere de succes. Au insa si defecte! Nu stiu sa isi tina prietenii apoape deoarece sunt foarte preocupati in a-i critica si a le scoate in evidenta defectele.

Februarie

Cei nascuti in luna februarie sunt persoane schimbatoare. Acum pot fi cei mai buni prieteni pe care te poti baza oricand si in urmatoarea clipa comportamentul acestora se poate schimba radical. Cu toate acestea ii caracterizeaza loialitatea si onestitatea si sunt persoane inteligente. Cu toate acestea, pentru aceste persoane oamenii sunt mai importanti decat faima si banii, asadar cei care ii au ca prieteni se pot considera norocosi.

Citeşte şi  HOROSCOP: Ce se schimbă la ZODIA ta DUPĂ 30 de ani

Martie

Persoanele nascute in luna martie sunt pline de farmec dar timide si rezervate. Sunt persoane considerate de cei mai multi, misterioase si secretoase, insa au sanse mari sa ajunga faimoase. Castiga bani cu usurinta insa ii si pierd la fel de repede. Desi viseaza la averi colosale nu vor reusi niciodata sa isi duca visul la bun sfarsit.

Aprilie

Acesti nativi sunt plini de viata si adora sa aiba multi prieteni carora le sunt mereu alaturi la nevoie. Sunt firi blande insa pot fi rapid scosi din sarite daca sunt calcati pe coada. Din acest motiv sunt considerati de cei din jur incapatanati si impulsivi.

Citeşte mai mult pe acasă.ro