Horoscop TAROT DECEMBRIE 2020. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Luna DECEMBRIE 2020 se anunta una bogata pentru toate zodiile. Specialistii in tarot va arata mai jos ce mesaje au cartile mistice pentru fiecare zodie in parte.

29 nov. 2020, 11:45
Horoscop TAROT DECEMBRIE 2020. Mesajul cartilor de tarot pentru toate zodiile

Horoscop TAROT DECEMBRIE 2020.

Cartile de tarot au fost folosite din vremuri indepartate pentru a te conecta cu mesajul pe care ti-l transmite divinitatea. Sunt doua tipuri de carti de tarot. 22 de carti vin din Arcana Majora, iar 56 reprezinta Arcana Minora. In total, 78 de carti menite sa-ti dezvaluie adevarul divin. Cartile din Arcana Majora nu apartin niciunei culori si semnifica mai mult chestiuni de zi cu zi. In aceste carti se ascund marile lectii, marile schimbari si adevarata dezvoltare a spiritualitatii umane.

Arcana Minora dezvaluie intamplari de zi cu zi. Cartile acestei arcane se impart in 4 culori: bate, cupe, spade si pentagrame. Fiecare culoare are cate 14 carti:  As – Doi – Trei – Patru – Cinci – Sase – Sapte – Opt – Noua – Zece – Valet – Cavaler – Regina – Rege.

Horoscop TAROT pentru Luna plina in Gemeni

Horoscop TAROT DECEMBRIE 2020 pentru BERBEC
Turnul, Regele de spade, Asul de bate

Cand lucrurile nu merg cum iti doresti, poti resimti o durere scurta si ascutita, de ciuda. Insa, indiferent ce-ti rezerva viata in aceasta luna octombrie, este indicat sa te concentrezi doar pe lucrurile pozitive. Recunoaste energiile negative din viata ta si elibereaza-te de ele, chiar daca te poate durea putin. E ca si cum ai smulge o tencuiala pentru a putea repara corect o ruptura.

Horoscop tarot luna DECEMBRIE pentru TAUR
Justitia, 5 de pentagrame, 8 de pentagrame

Atat timp cat joci corect, cat esti plin de compasiune, poti merge mult mai departe. Iti pot fi confirmate si validate toate sentimentele de nedreptate pe care le-ai trait de-a lungul timpului. Nu uita, insa, ca ceea ce fac altii este problema lor. Karma va avea grija de toti si toate. Tu invata-ti lectiile si mergi mai departe in viata.

Horoscop tarot lunar DECEMBRIE pentru GEMENI
Indragostitii, 7 de spade, Imparatul

Esti o persoana simpla si onesta si nu iti plac situatiile obscure sau oamenii care au ceva de ascuns. Ar fi bine sa eviti stresul si dramele. Indragostitii si 7 de spade iti arata ca esti intr-o situatie destul de dificila. Uneori, pumnul poate veni intr-o manusa de catifea. Nu-ti face griji, nu este sfarsitul lumii. Imparatul vine sa-ti arate ca ai puterea sa vezi ce se intampla de fapt, sa razbati si sa iesi din aceasta situatie.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.