Horoscop tarot special: Portalul eclipselor ne ține în priză până în 8 aprilie 2024. La ce trebuie să renunțăm ca să putem merge înainte

Portalul eclipselor 2024 s-a deschis în 25 martie, cu prilejul eclipsei de Lună plină în Balanță și se închide în 8 aprilie 2024, odată cu eclipsa solară din Berbec. Specialiștii spun că efectele acestor eclipse se prelungesc până la următoarea Lună plină în Scoprion.

30 mart. 2024, 06:03
Horoscop tarot special: Portalul eclipselor ne ține în priză până în 8 aprilie 2024. La ce trebuie să renunțăm ca să putem merge înainte

Horoscop tarot special: Portalul eclipselor ne readuce pe drumul nostru real către adevărata noastră cale. Nu am cere și nici nu am vrea aceste tranziții cu care suntem confruntați. Cu toate acestea, aceste întorsături de situație în povestea noastră sunt benefice. Ele sunt de o intenție pură. S-ar putea să nu realizăm binecuvântările ascunse. Nu putem vedea dincolo de perspectiva noastră limitată. În timp, ne uităm înapoi și vedem tot creșterea pe care acest timp ne-a adus-o. Recunoștința urmează acest capitol crucial.

 

Iată mesajul cărților de tarot, special pentru această
Horoscop tarot special: BERBEC
6 de spade

6 semnifică succes, stabilitate, laudă și celebrare. Eclipsa de Luna plină în Balanță a adus lumină în sectorul vindecării, bunăstării, datoriei și rutinei zilnice, este un moment bun pentru tine să încetinești și să reflectezi la ce obiceiuri, situații și relații te împiedică să te simți împlinit. Ce te ține înapoi de la obținerea rezultatelor dorite? Ce schimbări poți face pentru a te simți mai sigur emoțional și financiar? Trebuie să eliberezi lucrurile care te țin în stagnare și care te împiedică să-ți realizezi visele. Este, de asemenea, un moment crucial pentru tine să meditezi la ce te oprește să sărbătorești victoriile tale până acum. Vocea aceea din mintea ta care hrănește îndoiala de sine se numește sindromul impostorului. Nu te minți singur, dragă Berbec. Ai ajuns până aici pentru că ești capabil și talentat în domeniul tău. Singurul lucru care te oprește să urmărești ceea ce vrei sunt credințele tale limitative.

Zodiac chinezesc weekend 30-31 martie. Karma pozitivă la final de lună, plusuri în amor şi câştiguri financiare
Horoscop tarot special: TAUR
4 de spade

Unde nu te simți susținut în viața ta – sau cine nu te face să te simți susținut, dragă Taur? Ce lucruri sau relații te fac să te simți nemulțumit și frustrat? Sunt situații sau oameni care te fac să te simți ca și cum nu aparții? Trebuie să renunți la cei care nu te fac să te simți văzut și care nu apreciază eforturile tale. Analizează unde există disharmonie în viața ta și determină ce poate fi salvat și ce trebuie să plece. Există probleme nerezolvate și bagaje emoționale pe care le-ai purtat în jurul tău și care au cauzat instabilitate în viața ta. Trebuie să lucrezi pentru a obține închiderea și să renunți la aceste lucruri pentru a-ți restabili echilibrul în viață.

Horoscop aprilie 2024, cu gemenele Adina și Oana Timofte. Zodia care va avea noroc cu carul. Zilele cu impact pentru fiecare zodie

Horoscop tarot special: GEMENI
Puterea, inversată

Dragă Gemeni, cardul Puterea inversat îți spune că trebuie să renunți la orice îndoială de sine. Ce defecte autopercepute și insecurități te opresc să trăiești ca versiunea cea mai împuternicită a ta? Eliberează-ți temerile și anxietățile pentru a-ți recăpăta forța interioară. În acest moment, permiți sentimentelor de incertitudine și ezitare să te țină în loc în multe aspecte. Nu mai asculta vocea care îți spune că nu ești suficient de bun – este dușmanul tău. Energiile eclipsei îți arată că este un moment pentru tine să examinezi ce sau cine îți fură bucuria din viață și apoi să lași acele situații, obiceiuri sau persoane să plece. E momentul să închei acea relație codependenta care te-a epuizat. Dacă ai pierdut timpul cu cineva care este emotional indisponibil, atunci spune-le la revedere, dragă Gemeni.

Zodiac chinezesc aprilie 2024. Anca Dimancea anunță singurele zodii cu mare noroc

Horoscop tarot special: RAC
Spânzuratul

Ce te face să te simți îngrădit în viața ta în prezent? Unde te simți sufocat sau prins? Spânzuratul ilustrează că te afli într-o situație care îți fură fericirea – una care te face să te simți atât de departe de tine însuți. Acea goliciune pe care o simți este acolo pentru că ești atât de deconectat de la persoana pe care ești. De ce este asta, dragă Rac? Ce sau cine te face să te simți ca și cum ai fi în impas? Opriți încercarea de a vă distrage de la problema reală și luați în considerare opțiunile nenumărate la dispoziția voastră. Viața nu trebuie să se simtă astfel. Unul din efectele post eclipsă de Lună plină este că ar trebui să încetinești ritmul și să obții o nouă perspectivă. Spânzuratul îți spune că este timpul să te predai și să stăpânești arta de a renunța. Nu poți obține ceea ce vrei din viață stând într-un loc care nu se aliniază cu dorințele și valorile tale generale.

Mai multe, pe sfatulparintilor.ro