Horoscop: Te iubeşte cu adevărat sau nu? Comportamentul care îl trădează

De cele mai multe ori bărbaţii sunt rezervaţi în a-şi exprima sentimentele faţă de persoana iubită. Chiar dacă uneori încearcă să-şi ascundă sentimentele, acestea sunt trădate de comportament. Iată cum se comportă un bărbat care te iubeşte cu adevărat, în funcţie de semnul zodiacal sub care s-a născut.

RomaniaTV.net
22 ian. 2016, 13:53
Horoscop: Te iubeşte cu adevărat sau nu? Comportamentul care îl trădează

Berbec

Cand un Berbec este indragostit cu adevarat este in stare sa faca orice pentru persoana iubita. Ii va face intotdeauna cadouri romantice si se va asigura ca persoana de langa el stie cat de importanta este pentru el.

Taur

Un nativ Taur este in general timid si conservator. Daca se indragosteste cu adevarat nu va ezita sa ii faca persoanei iubite declaratii de dragoste si sa o scoata la cina iar apoi la un film romantic.

Citeşte şi  Horoscop: Cum reacţionează dacă îl înşeli în funcţie de zodia în care s-a născut

Gemeni

Cand un nativ al zodiei Gemeni este indragostit, nu se teme sa ascunda acest lucru, ci il va impartasi cu toata lumea. Asteapta-te la declaratii de dragoste in locuri publice si vacante inedite alaturi de acest nativ.

Rac

In general, Racii se tem sa isi exprime sentimentele. Tocmai de aceea prefera sa tina doar pentru ei sentimentele nutrite pentru persoana unita. Cu toate acestea, un semn care iti spune clar ca te iubeste cu adevarat este faptul ca devine protector si isi face mereu greiji pentru tine.

Citeşte continuarea pe acasă.ro