Horoscop ţigănesc mai 2023. Patru zodii răsfăţate de astre pe plan sentimental în această lună: cine se îndrăgosteşte, cine trece la următorul nivel al relaţiei. Zodiile care au parte de tensiuni în cuplu

În luna mai, toate zodiile ar trebui să se bucure de fiecare etapă pe care o traversează, doar având această atitudine vor putea să-şi atingă obiectivele.

09 mai 2023, 10:14
Horoscop ţigănesc mai 2023. Patru zodii răsfăţate de astre pe plan sentimental în această lună: cine se îndrăgosteşte, cine trece la următorul nivel al relaţiei. Zodiile care au parte de tensiuni în cuplu

Horoscop ţigănesc mai 2023. Însă doar patru dintre cele 12 semne zodiacale vor fi cu adevărat răsfăţate de astre în ultima lună de primăvară. Acestea vor avea parte de schimbări în bine, însă, atenţie, nu e momentul pentru decizii majore. Ideal ar fi ca nativii să-şi trăiască clipa şi să lase viaţa să-şi urmeze cursul.

Horoscop ţigănesc mai 2023 PUMNALUL (21 martie – 20 aprilie) Berbec

Luna mai vine cu o serie de oportunități noi, mai ales pe plan profesional. Totul trebuie regândit în cel mai mic detaliu. Casa comunicării este activată de planete și cei născuți în zodia PUMNAL au toate șansele să ajungă la înțelegeri cu cei din jur, dar și cu partenerul de viață.

În cuplu se clarifică lucruri, iar cei singuri pot cunoaște persoane noi, dar mai ales se pot simți atrași de persoane pe care le știu de multă vreme, dar pe care nu le-au observat până acum, potrivit enigmeleuraniei.blogspot.com

Horoscop ţigănesc mai 2023 COROANA (21 aprilie – 20 mai) Taur

Luna mai le aduce acestor nativi altă perspectivă despre intimitate și sexualitate, de această dată mult mai spirituală. Nativii trebuie să evite relațiile pe interes în această perioadă și cadourile scumpe prin care au senzația că pot cuceri pe cineva.

Jupiter va activa sectorul prietenilor și nativii au ocazia să cunoască persoane noi și nu este exclus să fie atrași de cineva din grup. Vor fi atractivi atât grație farmecului personal, cât și grație felului de a se pune în valoare.

Horoscop ţigănesc mai 2023 SFEŞNICUL (21 mai – 20 iunie) Gemeni

Aceşti nativi trebuie să se aştepte la o surpriză plăcută în această lună. Se pot întâlni cu o persoană pe care nu au mai văzut-o de foarte mult timp sau au ocazia să călătorească. Este o lună propice pentru lărgirea cercului de prieteni sau pentru a reînnoda legături cu prieteni mai vechi.

Persoanele singure au şansa să cunoască potenţiali parteneri, dar, atenţie! Ar fi de preferat să nu se arunce chiar în braţele primului venit şi să nu înceapă o relaţie dacă nu sunt 100% siguri că îşi doresc relaţie cu persoana respectivă.

Citeste si Mihai Voropchievici, horoscop surpriză. Top șase zodii care au al șaselea simț. Care nativ este cel mai înzestrat din listă

Horoscop ţigănesc mai 2023 ROATA (21 iunie – 21 iulie) Rac

Odată cu retrogradarea lui Saturn, guvernatorul relațiilor acestor nativi, în sectorul intimității pot ieși la suprafață o serie de nemulțumiri legate de viața sexuală în cuplu. Posibil ca libidoul să scadă sau să apară o tentație în viața celor căsătoriți. În cuplu, pot să apară tensiuni legate de bani și cheltuieli. Cei singuri pot profita de tranzitul Soarelui prin sectorul prietenilor până pe data de 20 mai, astfel că pot ieși mai mult în lume și pot cunoaște persoane noi.

Horoscop ţigănesc mai 2023 STEAUA (22 iulie – 22 august) Leu

În mai, aceşti nativi au parte de o revitalizare a vieții intime și, implicit, de o mai mare apropiere față de partenerul de viață. Totuși, nu este exclus ca nativii să fie tentaţi de o aventură sau de o relație extraconjugală. Este de preferat să se evite aceste contexte, mai ales că Saturn va retrograda în sectorul relațiilor și al căsniciei, iar Eclipsa de Lună se va produce în sectorul iubirii. Deci pot ieși la suprafață multe secrete. O dragoste nouă va fi cel mai probabil karmică, deci ar trebui evitată.

Horoscop ţigănesc mai 2023 CLOPOTUL (23 august – 22 septembrie) Fecioara

Jupiter în Pești le va activa acestor nativi sectorul relațiilor. Aceştia îşi pot îmbunătăți viața de cuplu și se pot bucura de ocazii în care pot face progrese către relația dorită. Totuși, nu trebuie să aibă așteptări prea mari, nici de la ei, nici de la partener, pentru că acum este mai degrabă un preambul a ceea ce va urma anul viitor. Pe plan profesional, tot Jupiter este acela care îi poate ajuta să-și îmbunătășească relațiile cu colaboratorii și să poate aduce șansa unor noi contracte. Trei planete activează sectorul carierei şi le aduc beneficii majore: Mercur, Venus și Soarele. Astfel, șansele de afirmare, de atingere a obiectivelor profesionale și de avansare sunt foarte mari.

Horoscop ţigănesc mai 2023 MONEDA (23 septembrie -22 octombrie) Balanță

MONEDELE au, în această lună, multe proiecte noi, multe planuri de viitor. Important este să fie luate pe rând şi cu răbdare pentru a putea face faţă ritmului de viaţă alert. Odată cu retrogradarea lui Saturn, planeta lecțiilor de viață, în sectorul iubirii, nativii pot resimți că nimic nu le iese în plan sentimental, că sunt blocați, și cel mai probabil nu vor reuși să lege nimic serios acum și nici nu este recomandat. Indiferent că sunt singuri sau în cuplu, pot profita de acest tranzit pentru a-și reevalua sentimentele și raportarea la iubire, mai ales la modul în care o oferă.

Horoscop ţigănesc mai 2023 CUŢITUL (23 octombrie – 21 noiembrie) Scorpion

Aceşi nativi ar putea avea parte de niște momente de gelozie și posesivitate pe care ar fi bine să încerce să le gestioneze cumva. Pot profita de tranzitele lunii pentru a reaprinde pasiunea în cuplu. În plus, Jupiter le va activa sectorul iubirii, iar nativii vor fi mai romantici, mai deschiși cu sentimentele lor. Cei singuri care vor să-şi găsească jumătatea ar fi bine să înceapă de la a-şi face ordine în propria viaţă înainte de a dori să intri în viaţa altcuiva.

Horoscop ţigănesc mai 2023 TOPORUL (22 noiembrie – 21 decembrie) Săgetător

Cei născuți în această zodie au parte de tranzitul a trei planete, Mercur, Venus și, ulterior, Soarele prin sectorul relațiilor, context care le aduce o mai mare atenție asupra vieții de cuplu, iar celor singuri o mai mare dorință de a cuceri pe cineva. Este un moment prielnic pentru a se dedica mai mult vieții în doi, însă mare grijă în preajma Eclipsei de Lună care poate aduce evenimente de natură să le răstoare viața personală. Se pot încheia relații, mai ales dacă este vorba de relații în care neînțelegerile au fost la ordinea zilei în ultima vreme.

Citeste si Mihai Voropchievici a realizat topul celor mai trădătoare zodii: „Sunt în stare să te mintă fără remușcare”

Horoscop ţigănesc mai 2023 POTCOAVA (22 decembrie – 20 ianuarie) Capricorn

Tranzitul Soarelui prin sectorul iubirii le aduce energie, pasiune, romantism și îi face mai cuceritori pe cei singuri și dornici de noi relații. Venus, guvernatoarea iubirii lor, în tranzit prin SFEŞNIC le poate aduce, alături de Mercur, discuții incitante cu un coleg de muncă sau o persoană cunoscută în mediul profesional și nu este exclus să apară și o atracție. Posibile momente de conștientizare despre trecut sau revelații despre relații în preajma Eclipsei de Lună.

Horoscop ţigănesc mai 2023 CUPA (21 ianuarie – 19 februarie) Vărsător

Aceşti nativi beneficiază de tranzitul a trei planete prin sectorul iubirii, Mercur, guvernatorul iubirii lor, Venus, planeta iubirii, și Soare. Acest context este unul favorabil nativilor singuri care au toate șansele să-și întâlnească partenerul mult visat. Pe de altă parte, pentru cei aflaţi într-o relaţie, este o perioadă în care pot alunga monotonia din cuplu. În plus, sunt mai romantici, îşi exprimă cu multă uşurinţă sentimentele. Un moment care poate aduce răsturnări de situație în cupluri este Eclipsa de Lună care se petrece în sectorul relațiilor lor.

Horoscop ţigănesc mai 2023 CAPELA (20 februarie – 20 martie) Pești

Luna mai este favorabilă nativilor care-și caută un partner pentru că se bucură de toată susținerea și energia lui Marte care traversază sectorul iubirii lor. În plus, în momentul de Lună Nouă din Taur, Marte se va afla în aspect de susținere cu Uranus și nu este exclus să apară o surpriză în viața sentimentală a nativilor. Intrarea lui Jupiter în zodia lor îi poate centra prea mult pe propria persoană și prea puțin pe nevoile celorlalți. Pe de altă parte, Mercur, guvernatorul relațiilor lor, Venus și, ulterior, Soarele vor activa sectorul familiei și pot deschide o perioadă în care nativii depun eforturi să se înțeleagă mai bine cu partenerul de cuplu.