Horoscop: Top 5 cele mai pretenţioase zodii. Vezi dacă te numeri printre ele

Cu siguranță ai întâlnit persoane dificile, pentru care nimic nu este perfect și găsesc mereu câte un cusur fiecărui lucru. Ei bine, s-ar putea ca astrele să fie cele care le-au influențat personalitatea.

RomaniaTV.net
07 sept. 2016, 08:01
Horoscop: Top 5 cele mai pretenţioase zodii. Vezi dacă te numeri printre ele

Gemeni

Toată lumea știe că a merge cu tine la cumpărături este o probă dificilă. Mergi la cabina de probă cu multe haine și după ce le probezi îți este aproape imposibil să te hotărăști. Ba culorile nu sunt suficient de aprinse, hainele sunt foarte mulate sau foarte largi și croiala nu te avantajează.

Și acesta este doar un exemplu care-ți demonstrează cât de pretențioasă ești. Încearcă să te mai relaxezi și să nu mai cauți nod în papură la tot ce faci. Pierzi astfel timp prețios, pe care-l poți petrece cu cei dragi.

Citeşte şi  Horoscop: Le merge mintea brici. Zodii care te citesc de la o poştă

Fecioară

Nu e de mirare că nici până acum nu ai reușit să-ți găsești sufletul pereche. Încă mai crezi că există bărbatul ideal, care să întrunească toate calitățile pe care le cauți.

Așa ai ajuns să faci comparații între parteneri și să îi schimbi frecvent. Dacă nu vrei să rămâi singură, poate ar trebui să încetezi să mai cauți perfecțiunea și să găsești un bărbat care să te iubească și să te respecte, așa cum ești.

Citeşte mai mult click!pentrufemei.ro