Horoscop: Top 5 zodii care reuşesc mereu să alunge norii negri de pe cerul oricui

Fiecare dintre doi are în cercul său de prieteni sau cunoștințe o persoană care este mereu optimistă, veselă și care reușește mereu să vadă părțile bune, chiar și atunci când totul merge prost. Află dacă unul dintre prietenii tăi se află pe această listă sau ești chiar tu una dintre acele persoane ce reușesc mereu să aducă buna dispoziție în viața celor din jur.

RomaniaTV.net
07 nov. 2016, 09:46
Horoscop: Top 5 zodii care reuşesc mereu să alunge norii negri de pe cerul oricui

Scorpion

Chiar dacă nativul acestei zodii se confruntă cu unele dificultăți, nu arată acest lucru și își ține toate problemele ferite de ochii lumii. În schimb, va afișa mereu un zâmbet larg și va reuși să-i „molipsească” și pe cei din jur, reușind să-i facă pe aceștia să uite de orice grijă sau supărare din cauza căreia nu pot dormi bine noaptea. Dacă vrei să ai mereu zile senine, ar fi bine să stai numai în preajma Scorpionilor.

Citeşte şi  Horoscop: Şi-ar da viaţa pentru familia lor. 3 zodii de femei care se apără ca nişte leoaice

Gemeni

Mereu optimiști, Gemenii sunt genul de persoane care cred cu desăvârșire că speranța moare ultima, ajungând să convingă pe oricine că acest lucru este adevărat. Dacă ai norocul să fii în preajma unui Geamăn atunci când ai nevoie de un sfat sincer și prietenesc, acesta nu va întârzia să apară. Dacă nu reușești să vezi partea plină a paharului, cu un Geamăn alături nici nu vei observa că paharul este pe jumătate gol.

Citeste horoscopul complet pe YVE