Horoscop: Top 5 zodii care vor să se căsătorească de tinere

Ziua nunții este o zi pe care orice femeie o așteaptă cu inima la gură și își imaginează cum anume arată această zi, care este cea mai importantă zi din viața lor. Există un număr mare de femei care doresc să se căsătorească de tinere iar altele nu par să se grăbească din această perspectivă.

RomaniaTV.net
23 mai 2016, 13:15
Horoscop: Top 5 zodii care vor să se căsătorească de tinere

1. Taur

Femeia taur face parte din categoria femeilor care cred cu mare putere în iubirea de-o viață, acea iubire care pare desprinsă din filmele de dragoste. Chiar dacă găsește destul de greu iubirea, odată ce are parte de ea depune eforturi pentru a nu o pierde și pentru a o fructifica.

Încă de mică, femeia taur își imaginează cum va arăta în rochia de mireasă și cum va fi bărbatul care va sta alături de ea în fața altarului și va spune clar și hotărât „DA”. Comunicarea este elementul care o ajută pe nativa acestei zodii să aibe parte de o relație frumoasă și mereu va îndrepta greșelile pe care le face față de partenerul ei.

Citeşte şi  Horoscop: Zodiile care nu pot avea aventuri de-o noapte

2. Rac

Fire calmă, liniștită și deloc negativistă, femeia rac va reuși mereu să atragă de partea ei un partener, chiar și unul greu de înduioșat sau sensibilizat. Ziua nunții este o zi la care aceasta visează mereu cu ochii deschiși și ar vrea să vadă acest vis transformat în realitate cât mai devreme posibil. Femeia rac se maturizează destul de repede, motiv pentru care se vede pregătită să facă acest pas în viața ei, unul care este printre cei mai importanți pentru ea.

Citeste horoscopul complet pe YVE.ro