HOROSCOP: Topul zodiilor cu noroc la bani în martie

Luna martie aduce castiguri avantajoase pentru trei semne zodiacale. Afla daca te afli in topul zodiilor cu noroc financiar.

RomaniaTV.net
27 feb. 2018, 08:23
HOROSCOP: Topul zodiilor cu noroc la bani în martie

3. Sagetatorul – bani dintr-o noua afacere

Vei reusi sa pui bazele unei afaceri de care esti foarte mandru, caci planurile le-ai facut din timp. Aceasta afacere iti sporeste creativitatea si te avantajeaza foarte mult deoarece, pentru prima oara dupa mult timp, fraiele vor fi in mainile tale. Vei fi invidiat de cei din jur, insa ei habar nu au cat de greu ai dus-o in ultima vreme. Bucura-te de rasaritul Soarelui pe strada ta.

Citeşte şi HOROSCOP MARTIE 2018: Cum stai cu dragostea în luna lui Mărţişor

2. Varsatorul culege si iar culege

Primesti o serie de bani dati cu imprumut mai multor prieteni, iar la locul de munca vei fi extrem de apreciat astfel incat nu e exclusa vreo marire salariala sau bonificatie.

Te paste o perioada stralucitoare din punct de vedere banesc si tocmai pentru ca vor veni multe bancnote in mana ta, ar fi bine sa pui ceva deoparte. Nu ii irosi pe toti, cheltuie-i pe lucrurile de care ai nevoie in mod urgent. Poti pastra, de ce nu, o parte frumusica din suma acumulata pentru vacantele tale mult visate.

Citeşte continuarea pe teotrandafir.com.