Horoscop: Topul zodiilor de bărbaţi pe care ar trebui să îi iubeşti

Barbatii sunt de cele mai multe ori cele mai misterioase fiinte. Cand credeai ca ai descoperit totul despre ei, continua sa te uimeasca si in acelasi timp sa te intrige. Descopera care sunt barbatii zodiacului care merita atentia si iubirea ta.

04 iun. 2015, 07:15
Horoscop: Topul zodiilor de bărbaţi pe care ar trebui să îi iubeşti

Gemeni

Se spune ca gemenii sunt oameni cu doua fete sau cu dubla personalitate. Acest cliseu nu este general valabil, asa ca un barbat gemeni ar merita toate eforturile unei femei. Este destul de familist si intotdeuana ii pune pe cei din jur pe primul loc. Nu se ganedste la el decat in ultima instanta si ii place sa ia toate greutatile asupra lui.

Citeşte şi HOROSCOP: Topul zodiilor care îşi vor găsi marea iubire la mare în acest an

Poate avea ceva deficiente de comunicare atunci cand se confrunta cu situatii neplacute, dar o face pentru a-si proteja partenera si pentru a o feri de toate grijile si problemele zilnice.

Altfel, este un barbat iubitor, afectuos si cu un simt al umorului molipsitor. Nu ai cum sa te plictisesti langa el pentru ca imaginatia il ajuta sa gaseasca mereu cate ceva nou de facut.

Rac

Barbatul rac este familistul zodiacului. Pentru el caminul si familia sunt cele mai importante lucruri in viata si va face tot posibilul sa le aiba asa cum isi doreste. Armonia din familie si linistea caminului ii ofera energia de care are nevoie pentru a merge intotdeauna mai departe.

Citeşte şi Defecte care strică relaţia de cuplu, în funcţie de zodie

Se poate arata uneori nemultumit de dovezile de iubire pe care le primeste de la partenera de cuplu, dar acestea sunt rare si apar in momentele in care se simte nesigur pe propria persoana.

Citeşte continuarea pe Kudika.ro.