Horoscop: Trei zodii de femei pentru care bărbaţii ar renunţa la tot

Sunt zodii de femei care se mândresc cu cuceririle lor pe bandă rulantă şi cu inimile masculine care le tresaltă la picioare. De asemenea, sunt şi semne astrologice care depun eforturi eroice pentru a-şi convinge partenerii să le ia de soţii, dar rareori reuşesc. Pe lângă toate aceste femei, există trei zodii pentru care bărbaţii ar renunţa la orice, inclusiv la coroana de rege, bătută cu glorie şi cu diamante. Nu ne credeţi? Avem argumente istorice imbatabile! Iată care sunt aceste făpturi irezistibile!

RomaniaTV.net
15 nov. 2016, 12:07
Horoscop: Trei zodii de femei pentru care bărbaţii ar renunţa la tot

Gemeni

Femeia Gemeni nu pare a fi un pericol, la prima vedere. Amuzantă, jucăuşă şi comunicativă, ea nu face parte din galeria seducătoarelor care incită cu o simplă privire aruncată peste umăr. Am spus la prima vedere! În realitate, nativa este una dintre cuceritoarele irezistibile ale zodiacului: dacă nu ne crezi, întreabă-i pe bărbaţii care au căzut pradă farmecului lui Marilyn Monroe sau al Angelinei Jolie.

Avem însă un argument şi mai bun, cu rădăcini adânci într-unul dintre cele mai importante evenimente istorice. În preajma declanşării celui de-al Doilea Război Mondial, Regele Angliei, Edward al VIII-lea, anunţa că va abdica pentru a se putea căsători cu femeia pe care o iubea, o socialite americancă, pe nume Wallis Simson, care mai fusese deja măritată de trei ori!

Aşa cum te aşteptai, Wallis era în zodia Gemeni, fiind născută pe 18 iunie 1896. Ce au atât de special aceste native? Nu sunt ele cele mai frumoase femei, dar inteligenţa le este cu adevărat măreaţă. Un bărbat are ce discuta cu ele. În plus, personalitatea lor voioasă și comunicativă îi unge la suflet pe masculi. Mai ales după ce au fost controlaţi o viaţă întreagă, bărbaţii vor alege să renunţe la orice pentru a se bucura de viaţă în compania unei femei născute în zodia Gemeni cu mintea deschisă şi sufletul liber.

Citeşte şi  Horoscop: Sexy şi rele. 3 zodii de femei care înnebunesc bărbaţii

Fecioara

Eşti uimită să vezi Fecioara, una dintre cele mai controversate zodii, pe lista femeilor pentru care tipii dau tot ce au? Deşi nativa este, într-adevăr, nesuferită multor reprezentante ale sexului frumos, ea nu produce aceeaşi impresie şi asupra bărbaţilor. Desigur, este suficient ca ea să îşi pună în cap să îi cucerească și nimic nu îi va sta în cale.

Istoria ne susţine! Cu siguranţă, ai auzit despre unul dintre puţinele scandaluri care au condimentat viaţa monarhiei româneşti. După domnii stabile ale Regelui Carol şi ale lui Ferdinand, la cârma României interbelice venea Carol al II-lea, recunoscut şi sub renumele de „Regele playboy”. Chiar dacă i-au plăcut dintotdeauna femeile, numai una a reuşit să îi cutremure prezenţa regală: este vorba despre ieşeanca Elena Lupescu, pentru care Carol a abdicat. Născută pe 15 septembrie 1895, ea era o Fecioară veritabilă!

Citeşte mai mult pe divahair.ro