HOROSCOP URANIA 1-7 august 2020. Previziunile pentru fiecare zodie

Horoscop Urania 1-7 august 2020. Iată previziunile astrale pentru ăptămâna 1-7 august 2020 pentru fiecare zodie în parte.   

RomaniaTV.net
31 iul. 2020, 12:14
HOROSCOP URANIA 1-7 august 2020. Previziunile pentru fiecare zodie

Horoscop Urania săptămânal pentru Berbec

Între 1 și 2 august seara, concentrare pe problemele profesionale și pe activitatea publică, de interes social, politic sau de reprezentare; sentiment al datoriei resimțit acut și, uneori, copleșitor. Între 2 august, după ora 21:11, și dimineața zilei de 5 august, întâlniri sau evenimente care pot să iasă din tiparul obișnuit al relațiilor cu prietenii.

În după-amiaza zilei de 3 august, Luna Plină în Vărsător le poate aduce Berbecilor surprize de la prieteni sau ipoteza unor situații imprevizibile în planul relațiilor cu persoanele apropiate lor care îi vor obliga să (re)evalueze valoarea și importanța unei prietenii, dar și nevoia de a se proteja pe sine în fața unor secvențe de viață vulnerabile.

Citeşte şi: Horoscop WEEKEND 31 IULIE – 2 AUGUST 2020. Secrete şocante ies la lumină

Horoscop Urania săptămânal pentru Taur 

Între 1 și 2 august seara, reluarea unor teme mai vechi care introduc factori de stres interior și de blocare pe un proiect sau pe o idee căreia nu-i pot da de cap pentru că părerile, convingerile și aspirațiile lor nu se potrivesc cu curentul general de opinie.

Între 2 august, după ora 21:11, și dimineața zilei de 5 august, situații care nu evoluează conform planului sau așteptărilor pentru că se va întâmpla mereu câte ceva, în spațiul public sau instituțional, care va schimba datele problemei, mai ales dacă au o funcție. În după-amiaza zilei de 3 august, Luna Plină în Vărsător va accentua șansa de manifestare a unor ipostaze cu impact asupra vieții profesionale și a relațiilor oficiale sau a imaginii lor publice.

Citeşte şi: Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de azi VINERI 31 IULIE 2020. Vindecări. Punct şi de la capăt!

Horoscop Urania săptămânal pentru Gemeni

Între 1 și 2 august seara, concentrare pe o mai veche chestiune bănească, materială, patrimonială. Între 2 august, după ora 21:11, și dimineața zilei de 5 august, univers de idei și confruntări de opinii personale cu mersul lucrurilor în plan public, oficial sau instituțional. Raportarea nativilor la premisele momentului este stingheritoare; aceștia se vor simți constrânși, încorsetați sau limitați în felul lor de a gândi, decide și acționa.

În după-amiaza zilei de 3 august, când va avea loc Luna Plină în Vărsător, un moment special, provocator le poate deschide Gemenilor calea spre soluții ingenioase și proiecte îndrăznețe.

Citeşte continuarea pe Libertatea.ro