HOROSCOP URANIA 11-17 APRILIE 2020. Ce zodii speculează oportunităţi, cine are parte dee ghinioane multiple

Horoscop Urania. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 11 – 17 aprilie 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

10 apr. 2020, 10:02
HOROSCOP URANIA 11-17 APRILIE 2020. Ce zodii speculează oportunităţi, cine are parte dee ghinioane multiple

Horoscop Berbec

Între 11 și începutul zilei de 13 aprilie, sentiment resimțit acut de către Berbecii tineri sau “în puterea vârstei” că e imperios necesar să-și reevalueze opțiunile profesionale, să cerceteze și identifice noi posibilități de dezvoltare personală, care acum sunt susținute de disponibilitatea de a accepta schimbările socio-profesionale radicale fie și cu riscul unor costuri mari. Moment al neliniștii existențiale pe fondul multor evenimente de dată recentă care le-au anulat sau chiar pus în criză reperele anterioare pe care își bazau existența.

Între 13 aprilie, după ora 2:06, și dimineața zilei de 15 aprilie, pentru unii se va pune problema păstrării lor într-o funcție; tensiuni în cazul celor care au răspunderi publice pe fondul unor evenimente care încing spiritele și care se pot produce între 13 și 16 aprilie, cu un vârf al intensității lor între 13 și 14 aprilie. Berbecii vor fi puși în situația să-și sacrifice funcția sau responsabilitatea cu care au fost învestiți pentru a-și apăra imaginea sau onoarea. Între 15 aprilie, după ora 9:37, și seara zilei de 20:30, ipostaze inedite, unele de-a dreptul bizare, se pot naște în relația nativului cu unul sau mai mulți apropiați care vor acționa haotic, nejustificat sau abuziv, obligându-l pe cel născut în Berbec să ia atitudine și să riposteze la fel de imprevizibil.

Horoscop Mariana Cojocaru 12-18 aprilie 2020. Secretele ce ţin de astrograma voastră karmică ies din izolare şi aduc necazuri

Din 17 aprilie, după ora 20:30, răstimp ceva mai temperat, măcar la nivelul psihicului, în care nativii vor dori să se izoleze de factorii de stres și să-și regăsească somnul, tihna, plăcerea de a trăi.  Întreaga săptămână va sta sub semnul celor patru posturi astrale care traversează zodia Berbecului, ce le vor da nativilor energie și determinare (Soare), disponibilitate în chestiunile de comunicare (Mercur), risc de a acționa impulsiv (Luna Neagră) și nevoia de a ține cont de un avertisment, sfat, îndemn (Kiron) ori de câte ori existența lor se va complica.

Horoscop Taur

Între 11 și începutul zilei de 13 aprilie, dialog la distanță între soluțiile practice inspirate și interesele materiale sau bănești importante care au nevoie de o rezoluție juridică; nota generală va fi mai degrabă de corectare a unei erori de înțelegere a legii sau de strategie financiară. Între 13 aprilie, după ora 2:06, și dimineața zilei de 15 aprilie, moment intens pentru unele persoane care trăiesc din plin momente de stres ideologic; conștiința lor se luptă cu vechile atașamente, cu educația insuflată de părinți ori de întregul bagaj de informații care le-a permis până acum o anume dezvoltare personală și socială. De-acum încolo, însă, aceste persoane își vor da seama că trebuie să accepte o serie de limite, interdicții sau neputințe personale. Aceștia vor considera că pe unele le pot depăși prin pregătire, evoluție, adaptare la realitate, alteori, vor accepta eșecul într-un domeniu, vor părăsi terenul unei activități depuse, până acum, poate chiar cu succes, dar care se conturează fără viitor sau vulnerabilă din punctul de vedere al stabilității: conștiința lor are nevoie de repere clare.

Horoscop PRIMAVARA 2020: Va inflori zodia ta in primavara unui an special?

Între 15 aprilie, după ora 9:37, și seara zilei de 20:30, continuă procesul de reașezare în viața publică și în activitatea profesională în urma unor crize, șocuri, conflicte, situații-limită care le-au zdruncinat o anume ordine a lucrurilor ori convingerile și stilul de muncă și viață. Cuadraturile între planetele care străbat în acest răstimp Vărsătorul și Taurul îi vor pune pe cei născuți în zodia Taurului în ipostaze menite să-i țină în priza unor continue schimbări. Din 17 aprilie, după ora 20:30, dorință de a (re)stabili armonia în relațiile parteneriale; unii pot avea o bună comunicare cu câte o persoană de care îi leagă amintiri plăcute. Cei tineri pot trece prin momente de tensiune psihică sau neliniște născute din factorii de stres ai momentului.

Horoscop Gemeni

Între 11 și începutul zilei de 13 aprilie, relațiile parteneriale par să fie oneste sau se pot ameliora fără ca prin asta să se pună capăt divergențelor mai vechi și fără ca recenta bună înțelegere să risipească argumentele unei dispute în planul cooperării, al relațiilor contractuale și mai ales acolo unde există o ostilitate manifestată de ambele părți de multă vreme. Între 13 aprilie, după ora 2:06, și dimineața zilei de 15 aprilie, nemulțumiri față de felul în care se soluționează o dispută pe teme patrimoniale, o dezbatere succesorală, de exemplu, sau un dosar ce le-ar permite o soluție financiară favorabilă. Uneori, ei vor fi nemulțumiți de felul în care gândesc și procedează niște persoane, alteori vor fi nemulțumiți de felul în care se va pune o rezoluție în aplicare (restricții, limitări, condiții greu de suportat, refuzul acceptării unor capete de cerere sau puncte de vedere ori chiar al prevederilor legale). Între 15 aprilie, după ora 9:37, și seara zilei de 20:30, unele persoane își pot schimba repede atitudinea față de un om, un proiect, o idee, o premisă ce angajează convingerile lor; schimbări de atitudine și posibile atașamente bruște față de o ipostază de viață socială sau profesională operată în speranța că aceasta va aduce o schimbare fericită în viața lor.

Din 17 aprilie, după ora 20:30, unii Gemeni pot face o impresie bună în public, pot avea inițiative fericite, pot fi priviți cu simpatie, în funcție de natura inițiativei și a activității lor publice. Nativii vor avea în continuare planeta Venus în tranzit prin semnul lor zodiacal natal, ceea ce va constitui nu doar un factor de protecție, ci și șansa de a specula niște oportunități care se pot manifesta chiar în condițiile actualelor restricții. Unii Gemeni se vor certa cu un prieten, indiferent dacă motivul care generează respectiva discordie este unul important sau este un fleac.

Horoscop Rac

Între 11 și începutul zilei de 13 aprilie, preocupări de natură juridică, interes pentru chestiunile legale ce privesc o abordare profesională curentă (obligații contractuale, salarizare) sau una ce privește o chestiune de sănătate; pentru moment, deși nu este vorba de un ghinion sau de un refuz, situația nu oferă soluții solide și nici premise acceptabile, iar nota generală este de amânare, de așteptare. Între 13 aprilie, după ora 2:06, și dimineața zilei de 15 aprilie, relațiile parteneriale vor evolua în nota cu care Racii s-au obișnuit de luni bune: aceleași probleme, aceleași limite, aceleași eforturi de a ieși dintr-un tipar negativ, aceleași dușmănii care le mănâncă nervii, aceeași imposibilitate de a găsi o rezoluție asupra căreia să cadă de acord toți cei implicați într-o chestiune partenerială (căsnicie, despărțire, divorț, partaj, competiție, rivalitate, proces, anchetă). Între 15 aprilie, după ora 9:37, și seara zilei de 20:30, evenimente cu consecințe asupra stării materiale a nativului sau asupra unor bunuri patrimoniale (nevoia, de exemplu, de a vinde un bun de valoare pentru a face rost de bani într-o situație de criză financiară sau pentru a acoperi alte nevoi).

Din 17 aprilie, după ora 20:30, mici “alinări cu gândul” născute mai degrabă din dorința de a se liniști și de a nu mai trăi la tensiunea înaltă a stresului, a spaimei de viitor, a confruntării cu realitățile cotidiene, deloc comode. Nevoia de a evada în zone de confort mental, spiritual, care să le ofere compensații, echilibru, bucurii, care constituie “hrană sufletească”: activități culturale, artistice, creative, religioase, educaționale, formative, adaptate la restricția de moment a activităților publice; astfel, nativii se vor concentra pe activitățile desfășurate pe cont propriu, în domenii liber alese. Stres major socio-profesional întreaga săptămână.

Mai multe detalii, pe libertatea.ro