Horoscop Mariana Cojocaru 12-18 aprilie 2020. Secretele ce ţin de astrograma voastră karmică ies din izolare şi aduc necazuri

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 12-18 aprilie 2020. Tensiuni uriașe la locul de muncă, evenimente care pot da viața peste cap. Citiţi previziunile pentru fiecare zodie. 

RomaniaTV.net
10 apr. 2020, 08:59
Horoscop Mariana Cojocaru 12-18 aprilie 2020. Secretele ce ţin de astrograma voastră karmică ies din izolare şi aduc necazuri

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 12-18 aprilie 2020 BERBEC

Berbec- O săptămână cu patru planete în zodia voastră: Soare, Mercur, Lilith și Kiron. Aceste patru planete fac aspect de sextil cu Marte și Saturn din Vărsător. Marte(patronul astral) este potențat de vibrațiile din Constelația Vărsătorului, de aceea atenția este cuvântul cheie a perioadei analizate. Desigur, diferă segmental existențial vizat (dragoste, business, sănătate), în funcție de astrograma fiecăruia.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 12-18 aprilie 2020 TAUR 


Taur- Soarele își face bagajele și se pregătește să intre în constelația voastră. Stellium-ul format de planetele din Berbec vă poate da multe socoteli peste cap. Aceste planuri țin de sănătate și afecțiunile cronice la voi sau în familie, de carieră(tensiuni ce țin de locul de muncă sau orientarea în viață/profesional, business) sau de dragoste: căsătorie, relații ce vizează (in)compatibilitatea, amor. 

Horoscop WEEKEND 10-12 aprilie 2020. Se mai lumineaza atmosfera noastra sub Luna in Sagetator? 

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 12-18 aprilie 2020 GEMENI

Gemeni- Cum Mercur(patroana astrală) se apropie cu pași repezi de Lilith și Kiron în Berbec e rost de descifrat partea karmică profundă cu care ați venit pe Pământ, pentru că urmează evenimente care vă pot bulversa și pot să vă dea viața peste cap. Marte și Saturn din Vărsător vizează studiile, cariera voastră și a copiilor, nepoților din familie. Orientarea profesională, o văd și pe astrogramele lor. Inclusiv sortiții…

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 12-18 aprilie 2020 RAC

Rac- Când vorbim de dragoste, e bine să știți că nu-I de joacă acum cu karma. Vă spuneam de Racul Andreea Bălan că s-a căsătorit într-un moment complet nefast. Iată că s-a confirmat! Vedeți cum au ieșit la lumină secrete ce țineau de soțul ei cu care are deja doi copii?!? Ce consideră mulți că este compatibil, se poate dovedi a fi opusul. În India părinții viitorilor miri consultă înainte astrologul, să-I sfătuiască.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 12-18 aprilie 2020 LEU

Leu- Cele patru planete din Berbec nu par a avea efect negativ asupra voastră, în acest cadru astral ultra-general. Dar voi aveți individual alte aspecte (astrograma karmică/personală sau relațională), care pot fi complet diferite de aspectele astrale în perioada următoare. Veștile mai puțin bune vin de la prezența lui Marte și a lui Saturn în zodia opusă (marchează căsătoria, asocierile/parteneriatele, sănătatea).

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 12-18 aprilie 2020 FECIOARĂ

Fecioara- Multe vă întrebați de viitorul copiilor sau nepoților din dotare. De ce? Prezența lui Mercur în Berbec, în rezonanță cu Lilith și Kiron. Din vară lucrurile pot fi mult mai agitate, deci misiunea karmică profesională o pot vedea pe astrograma lor din timp, ca să nu intrați în panică atunci(carieră). Alții au probleme în dragoste, justiție sau sănătate. Cei cu business pot fi și mai presați de ce urmează.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 12-18 aprilie 2020 BALANȚĂ

Balanța- Opoziția Soarelui natal cu planetele din Berbec, patru la număr și o astrograma a perioadei încă dezechilibrată nu vă ajută să vedeți calea corectă de evoluție (dragoste, sănătate, carieră). Dacă ați citit acest Horoscop, realizați că vorbesc deja de acest dezechilibru de ceva vreme. Mulți aveți bariere și nu știți cum să le deschideți sau să le evitați. Pe astrograma personală văd reperele corecte.

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 12-18 aprilie 2020 SCORPION

Scorpion- Ați văzut ce aspecte sunt în Berbec(zodie spirit-pereche)? Evident, dacă ați citit și infuența lor asupra celorlalte zodii realizați cât de important este să știți secretele ce țin de astrograma voastră karmică. Acolo cercetez cât sunteți de compatibili sau incompatibili cu jumătățile voastre (problemele de familie), care sunt presiunile pe carieră sau business.Sau, ce afecțiuni ce țin de sănătate pot presa.

Citiţi mai multe pe kfetele.ro