Horoscop Urania 12 – 18 septembrie 2020. Luna nouă în Fecioară aduce necazuri în amor şi pagube băneşti

Horoscop Urania săptămânal. Aflați care sunt previziunile astrale pentru săptămâna 12 - 18 septembrie 2020 și previziuni detaliate pentru fiecare zodie.

RomaniaTV.net
11 sept. 2020, 10:05
Horoscop Urania 12 – 18 septembrie 2020. Luna nouă în Fecioară aduce necazuri în amor şi pagube băneşti

Horoscop Berbec – 12 – 18 septembrie 2020

Între 12 și 13 septembrie după-amiaza, probleme domestice destul de anevoioase pentru că, în rezolvarea lor, nativii vor trebui să țină cont de sensibilitățile părinților, ale soților/soțiilor sau de comandamentele profesionale și obligațiile lor sociale. Între 13 septembrie, după ora 18:33, și seara zilei de 15 septembrie, nu dorința de a se distra îi va marca pe cei mai mulți dintre nativi ci dorința de a trăi povești de dragoste, de a trăi emoții și sentimente intense; poate că, cei maturi se vor limita la plăcerile vieții ori la provocările unei vacanțe târzii sau ale unor ipostaze de viață care să le permită să-și pună în valoare calitățile personale.

Zodiac chinezesc LUNAR SEPTEMBRIE 2020. Noi energii interpretate de inteleptii din Orient pentru zodia ta! 

Între 15 septembrie, după ora 21:38, și seara zilei de 17 septembrie, preocupări legate de igienă, dietă, alimentație, regim de viață sănătos, îngrijire corporală, terapii și tratamente cosmetice. În ziua de 17 septembrie, la ora 14, va avea loc faza Lunii Noi, la 25°:00′ Fecioară, care va influența cele două case ale sănătății și locul de muncă; posibile modificări (propuneri sau decizii) în sistemul de retribuire a muncii. Între 17 septembrie, după ora 21:56, și 18 septembrie, relațiile parteneriale vor fi puse sub semnul confruntărilor dificile sau, de la caz la caz, drastice. Neînțelegerile se vor ivi la tot pasul; tendința de a răstălmăci o informație se va manifesta în comportamentul ambelor părți implicate într-un dialog, care, teoretic, ar trebui să-i aducă la un numitor comun; decizii contradictorii, extravagante, luate, de cele mai multe ori, din dorința, total neproductivă, de “a-i face în sâc adversarului”, și asta chiar dacă, în discuție nu se află vreo frivolitate sau vreo divergență personală ci un interes major. Începând cu 18 septembrie, posibile erori personale de judecată, decizie sau comportament ori, chiar, de accident rezultat dintr-o defectuoasă apreciere a realității.

Horoscop Taur – 12 – 18 septembrie 2020

Între 12 și 13 septembrie după-amiaza, efort de a aprofunda niște situații, nevoia de a înțelege semnificația unor evenimente, afirmații, declarații; meditații profunde aspra unor situații de viață care nu pot fi descifrate ușor și repede. Între 13 septembrie, după ora 18:33, și seara zilei de 15 septembrie, situații favorabile desfășurării unor activități modeste (ajutor, intermediere, grăbirea unor proceduri administrative, soluții ingenioase). Între 15 septembrie, după ora 21:38, și seara zilei de 17 septembrie, interes pentru plăcerile, bucuriile sau satisfacțiile personale rezultate din întâmplările, deciziile sau activitățile care le oferă siguranță de sine ori un sprijin material în chestiunile subtile pe care nu le pot administra doar cu logica și analiza lucidă.

În ziua de 17 septembrie, la ora 14, va avea loc faza Lunii Noi, la 25°:00′ Fecioară, care ar putea patrona o situație nouă în registrul emoțiilor sau al preocupărilor personale în plan creativ, interpretativ, dacă nativii au preocupări și activități profesionale ce țin de sfera artei: răbdarea de a analiza cu claritate și obiectivitate realizările de până acum, de a finisa o lucrare sau o interpretare, de a revizui și consolida o producție artistică. 

Între 17 septembrie, după ora 21:56, și 18 septembrie, destul de multe provocări rezolvate de către nativi cu diplomație, cu precauție ori chiar cu un adevărat simț premonitoriu care îi va determina să acționeze ca și cum ar ști dinainte ce urmează să se întâmple dacă vor da curs unor tendințe și impulsuri personale. Informații și situații destabilizante la locul de muncă, efort de a tempera niște reacții excesive ale colegilor sau superiorilor pe fondul stresului firesc, în condițiile pandemiei, care obligă pe toată lunea să se supună unor reguli care îngreunează orice activitate.

Horoscop Gemeni – 12 – 18 septembrie 2020

Între 12 și 13 septembrie după-amiaza, nevoia de a “strânge cureaua”, mai ales în cazul celor care au un mod de viață modest deși, tendința se va manifesta și în cazul celor cu “dare de mână” care vor hotărî să închidă robinetul plăcerilor costisitoare. Între 13 septembrie, după ora 18:33, și seara zilei de 15 septembrie, prilej favorabil pentru a se afirma în spațiul public ori într-un context socio-profesional important prin felul în care se vor purta, vor vorbi, vor interveni constructiv ori vor încerca să preia frâiele unei situații care tinde să destabilizeze întâlnirea, dialogul, relațiile între parteneri ori afacerea înseși.

Între 15 septembrie, după ora 21:38, și seara zilei de 17 septembrie, activități curente, practice, administrative care pot fi precipitate sau influențate de faza Lunii Noi în Fecioară, din 17 septembrie, care ar putea da o turnură nouă problemelor legate de o posesiune materială, de relațiile de familie dar și de raportarea nativilor la trecut, la condițiile materiale și la motivațiile sociale, morale, religioase care au stat la baza construcției lor de sine.

Între 17 septembrie, după ora 21:56, și 18 septembrie, nevoie de echilibrare, de compensare a stresului, nevoia de a restabili armonia interioară sau de a reface legăturile afective cu una sau mai multe persoane apropiate lor. Logica, analiza lucidă și obiectivă îi va determina să facă o serie de gesturi de compensare sau de iertare menite să restabilească ordinea firească a lucrurilor dacă, în urma unei analize, vor ajunge la concluzia că au exagerat. Nu sunt excluse situațiile în care, deși nemulțumirea Gemenilor va fi mare și, poate, motivul lor va fi rezonabil, ei să-și înăbușe dorința de ripostă pe fondul mai multor calcule: nu e bine să se pună rău cu acea persoană, au nevoie de el/ea într-un context, e mai înțelept să nu declanșeze un conflict deschis etc

Horoscop Rac 12 – 18 septembrie 2020

Între 12 și 13 septembrie după-amiaza, Luna va tranzita semnul Racului și le va da celor care aparțin acestei zodii impulsuri utile, armonice, consonante cu natura lor astrală menite să-i readucă la matca ființei lor: liniștire, echilibrare, armonie, subtilitate, sensibilitate. Între 13 septembrie, după ora 18:33, și seara zilei de 15 septembrie, abordări energice legate de felul în care evoluează situația financiară/salarială. Efort de a-și impune un punct de vedere sau de a câștiga într-o dispută bazată pe puncte de vedere divergente.

Racii se vor înarma cu argumente obiective, legale, cu temei financiar ori profesional în toate abordările. Între 15 septembrie, după ora 21:38, și seara zilei de 17 septembrie, informații și constatări menite să le consolideze o opinie sau o bănuială, nevoia de a primi confirmări cu privire la justețea ori la justificarea unor atitudini și decizii în relațiile lor cu prietenii. În ziua de 17 septembrie, la ora 14, va avea loc faza Lunii Noi, la 25°:00′ Fecioară; aceasta se va asocia cu o veste, cu o realizare, cu o situație specială sau cu o decizie importantă prin consecințele ei în plan material. Cei pentru care se va pune problema unei schimbări profesionale vor cântări atent riscurile și câștigurile ce vor decurge în urma unui transfer sau, cel puțin, asta ar trebui să facă. Deși important, factorul material (financiar) nu trebuie exagerat și transformat în singurul criteriu de evaluare a unei situații, fie ea și dezolantă. Deplasări în scop util, administrativ/legal. Etapă a cererii sau a obținerii unor aprobări, avize, autorizații, atestări, legitimări. Între 17 septembrie, după ora 21:56, și 18 septembrie, reevaluări ale unor decizii anterioare care se vor dovedi destul de greu de dus la îndeplinire ori care, direct sau indirect, vor viza relația cu familia din care provin (conflict de interese, situații delicate).

Citeşte mai multe pe libertatea.ro