Horoscop Urania 13 – 19 noiembrie 2021. Luna Plină în Taur ne pune față în față cu lucrurile de care am fugit multă vreme

Lună Plină din zodia Taur, care se va forma pe 19 noiembrie 2021, aduce o serie de momente fantastice în viețile multor zodii, dar și câteva situații complicate. Acest eveniment astrologic stimulează confruntarea propriilor noastre temeri.

12 nov. 2021, 15:14
Horoscop Urania 13 – 19 noiembrie 2021. Luna Plină în Taur ne pune față în față cu lucrurile de care am fugit multă vreme

Horoscop Urania 13 – 19 noiembrie 2021. Luna Plină în Taur ne pune față în față cu lucrurile de care obișnuisem să fugim şi, totodată, ne obligă să ne asumăm anumite responsabilități. Cum va influenţa concret acest eveniment astrologic fiecare semn zodiacal în parte, aflăm din previziunile Uraniei.

Horoscop Urania 13 – 19 noiembrie 2021 BERBEC

În ziua de 19 noiembrie, se formează aspectul de Lună Plină în Taur, care ar putea acutiza o situație financiară delicată, complicată sau stringentă. Atenție la eventualele presiuni morale, sociale sau profesionale care s-ar putea exercita asupra unora dintre nativi cu intenția de a-i face să cedeze într-o chestiune bănească (revendicarea unui bun, a unui drept sau a unei datorii cuvenite, reclamarea unui abuz). Contextul astral poate pune punct unei nereguli ce durează de un an încoace.

Horoscop Urania 13 – 19 noiembrie 2021 TAUR

În dimineața zilei de 19 noiembrie, se va produce faza de Lună Plină în Taur, care va arunca factori de stres și de dizarmonie în sectorul relațiilor parteneriale. Nu vor fi excluse tentativele unora de a-i păcăli sau de a-i destabiliza pe Tauri prin relatări incorecte, intrigi, acuzații nefondate. Context nefavorabil discuțiilor pe teme delicate, cu potențial de declanșare a unui conflict. Atenție la declarațiile unor martori, la oportunitatea de a revizui intenția de a recurge la „ajutorul” acelora.

Citeste si HOROSCOP 2022 cu Cristina Demetrescu. Toate zodiile vor fi lovite financiar anul viitor. Karma duce probleme nerezolvate din 2021

Horoscop Urania 13 – 19 noiembrie 2021 GEMENI

Luna Plină în Taur din 19 noiembrie va fi plasată în casa bolilor lungi și cronice şi va influenţa sistemul endocrin, aparatul renal, urinar, genital și componenta psihică. Atenţie la felul în care se vor discuta chestiunile organizatorice la locul de muncă și care nu vor fi formulate explicit, ci voalat sau aluziv. Din 19 noiembrie și până pe 20 noiembrie, peisajul astral curent va fi marcat de tranzitul Lunii prin zodia Gemenilor, ceea ce va fi un factor pozitiv pentru acești nativi.

Citeste si Horoscop decembrie 2021 cu Pavel Globa. Schimbare uriaşă pentru patru zodii

Horoscop Urania 13 – 19 noiembrie 2021 RAC

Relațiile de prietenie vor trece prin încercări pe fondul unor tranzite dificile și profund nemulțumitoare. Ele vor fi generate de Luna Plină în Taur, din 19 noiembrie. Principalul sector afectat va fi cel al sentimentelor care vor da în clocot: preaplin sufletesc, amplificare a unor senzații anterioare (bănuieli, îndoieli, nesiguranță, frustrare, ostilitate față de un prieten sau o persoană dragă). Unele dintre acestea vor putea fi rostite cu glas tare și atunci ele se vor transforma în reproșuri, certuri, crize de furie, de gelozie. Nu sunt excluse despărțirile pe fondul unor cuvinte exagerări, de cele mai multe ori nefondate.

Citeşte restul zodiilor pe www.libertatea.ro