Horoscop decembrie 2021 cu Pavel Globa. Schimbare uriaşă pentru patru zodii

Horoscop decembrie 2021. Celebrul astrolog Pavel Globa anunţă cum vor fi Sărbătorile de iarnă pentru patru semne astrale.

11 nov. 2021, 21:48
Horoscop decembrie 2021 cu Pavel Globa. Schimbare uriaşă pentru patru zodii

Horoscop decembrie 2021 cu Pavel Globa. Odată cu debutul iernii, vin schimbări neașteptate în viața de familie a zodiilor. Se anunţă un fior în relaţii, dar sunt posibile şi conflicte casnice.

Gemeni

Oamenii care s-au născut sub această constelație ar trebui să se ferească de trădarea unui cerc apropiat de prieteni. În familii, există riscul trădării, la locul de muncă – intrigi din partea colegilor.

Horoscop Sărbători 2021 Pavel Globa. Cele patru zodii norocoase din decembrie
Horoscop decembrie 2021 Rac

Succesul și schimbările din sectorul financiar îi așteaptă pe reprezentanții acestei zodii. Racii din prima lună de iarnă vor avea opțiuni pentru venituri suplimentare.

Horoscop decembrie 2021 Pești

În decembrie, Peștii se vor întâlni cu schimbări în sfera financiară, dar în sens pozitiv, se pot aştepta la cadouri scumpe. Pe de altă parte, situația financiară le va permite Peștilor să cumpere cadouri pentru cei dragi și pentru ei înșiși.

Horoscop noiembrie 2021. Pavel Globa, „Nostradamus al Rusiei”, anunţă cele trei zodii cu noroc
Pavel Globa a prezis un noroc fantastic pentru 4 zodii în 2022 

Celebrul astrolog Pavel Globa a nominalizat patru semne ale zodiacului care se vor umple de bani anul viitor

Berbecul va avea un mare succes atât în ​​afaceri, cât și în amor. Ar trebui să-și lase deoparte toate îndoielile și să înceapă să-și asume riscuri, iar, în prima jumătate a anului, să se pregătească cu atenție cu un plan bine pus la punct.

Persoanele născute sub constelația Gemeni se pot aștepta la schimbări la locul de muncă care le pot îmbunătăți situația financiară.

Horoscop 2022, pentru cine cad bani din cer. Pavel Globa anunţă ce zodii vor fi norocoase anul viitor
Scorpionii pot combina munca și hobby-urile, în timp ce câștigă mulți bani. Scorpionii vor trebui să muncească din greu pentru a obține rezultatul dorit în cariera lor, dar eforturile merită.

În 2022, și Vărsătorul ar trebui să muncească din greu, dar, de asemenea, cu folos. Prima jumătate a anului va aduce succes în afaceri și materializarea unor proiecte mai vechi.

Pavel Globa (n. 16 iulie 1953, Moscova, Uniunea Sovietică) este un astrolog rus, în prezent stabilit în Germania. El susține ca Cel de-Al Treilea Război Mondial va începedin Rusia. Astrologul a prezis și ca în timpul decernării Premiilor Nobel pentru Pace din 2011 va avea loc un atentat terorist. Pavel Globa a mai prezis unirea Republicii Moldova cu România. De asemenea, Pavel Globa susținea încă din 2008 că între 2014-2020 vom avea loc cataclisme uriașe, care vor începe din Ucraina. Conform presei, Globa ar mai fi prezis: căderea Uniunii Sovietice, venirea la putere a președintelui rus Vladimir Putin, atentatele din 11 septembrie 2001 și sfârșitul politic al lui Fidel Castro.


loading...