Horoscop Urania 14-20 august 2021. Veşti bune din Casa Sănătăţii. Se anunţă surprize amoroase pentru unele zodii

Horoscop Urania. Previziuni astrologice pentru perioada 14 – 20 august 2021. Planeta Venus va intra în zodia Balanței, sunt schimbări mari în harta astrală a fiecărei zodii.

13 aug. 2021, 16:17
Horoscop Urania 14-20 august 2021. Veşti bune din Casa Sănătăţii. Se anunţă surprize amoroase pentru unele zodii

Horoscop Urania 14-20 august 2021 Berbec

Între 14 și 16 august dimineața, amestec de situații de viață care presupun operațiuni cu banii sau cu bunurile patrimoniale și în care intervin, pentru a complica situația, atât cei direct implicați cât și cei de care nativii doar “trebuie să țină cont”: copii, persoane dragi, prieteni.

Unii dintre aceștia pot formula rugăminți, pot insista, pot crea situații delicate tocmai pentru a-i obliga pe nativi să cedeze și să le facă pe voie. Între 16 august, după ora 06:12, și dimineața zilei de 18 august, informații neesențiale, bârfe, fleacuri, vești care vin și trec fără prea mare efect asupra Berbecilor care, de altfel, nici nu au chef de vorbe goale.

Horoscop Mariana Cojocaru. Tsunami în dragoste pentru 3 zodii în această săptămână
În ziua de 16 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței și va traversa sectorul relațiilor parteneriale; în mod normal, ea ar trebui să aibă un efect benefic asupra dialogurilor, negocierilor, înțelegerilor sau eforturilor de a găsi o soluție de comun acord cu una sau mai multe persoane cu care aceștia se află în varii raporturi de viață sau de muncă: soț/soție, parteneri de afaceri, de contract, rivali, oponenți într-o conjunctură dificilă, parte într-un proces, reclamant.

Venus va avea rolul să tempereze reacțiile ambelor părți și să netezească calea spre o înțelegere până pe 10 septembrie. Între 18 august, după ora 08:08, și dimineața zilei de 20 august, nativii vor face efortul de a nu ceda în fața unor presiuni de ordin moral, social, profesional sau relațional menite să le schimbe o decizie în viața și activitatea socio-profesională.

Din 20 august, după ora 11:49, și 23 august, posibile confruntări pe teme sau în conjuncturi bizare pe care nativii prin nu le-ar fi crezut posibile între ei și un prieten sau un grup de apropiați. 19/20 august răstimp delicat pentru comunicare, întâlniri, abordarea unor subiecte importante pentru cei implicați în proiecte publice comune sau în activități de divertisment alături de aceia.

Horoscop Urania 14-20 august 2021 Taur 

Între 14 și 16 august dimineața, relații parteneriale conflictuale, cu evoluție dramatică uneori, explozivă sau surprinzătoare, alteori, dar niciodată controlată. Atenție la tentativa uneia dintre părți de a o păcăli pe cealaltă, de a produce factori tulburi, de confuzie, de abatere a atenției. Posibil abuz din partea unui funcționar al statului sau aplicare incorectă a legii.

Horoscop Cassandra. Se anunţă un weekend de vis, cu provocări amoroase pentru majoritatea zodiilor
Între 16 august, după ora 06:12, și dimineața zilei de 18 august, contextul astral nu oferă suficiente informații referitoare la mecanismele bănești financiare sau la chestiunile patrimoniale pentru a formula o anticipare astrologică argumentată.

În ziua de 16 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței și, până pe 10 septembrie, va sluji minunat sectorul sănătății; pe fond, ea le va oferi tuturor nativilor, indiferent de starea actuală de sănătate, o echilibrare organică, o fiziologie corectă sau intrarea ei în normalitate în urma unor proceduri, terapii, cure, medicații; ameliorare vizibilă în urma unor accidente, operații sau dereglări fiziologice. La locul de muncă o serie de disfuncții se pot risipi, se poate instaura ordinea, normalitatea, armonia sau, acolo unde este cazul, se poate recupera statutul pierdut în urma unor sancțiuni, măsuri organizatorice etc.

Între 18 august, după ora 08:08, și dimineața zilei de 20 august, blocaje în comunicarea cotidiană a nativilor; unele știri nu ajung la timp, alteori nu sunt înțelese corect sau relația nativilor cu reprezentanții unor instituții este amânată, întreruptă, confuză.

Din 20 august, după ora 11:49, și 23 august, surprize, evenimente mai puțin scontate sau ipostaze cu evoluție inedită în plan social, profesional care îi pun (îi împing) pe Tauri în situații în care trebuie să facă față atât surprizei, cât și derulării în cascadă a evenimentelor. Momente în care reacțiile spontane și inspirația de moment trebuie să fie controlată autoritar.

Horoscop Urania 14-20 august 2021 Gemeni

Între 14 și 16 august dimineața, îngrijorări legate de evoluția unei situații create la locul de muncă; posibile confruntări pe teme de idei, viziune politică, economică, socială sau de relație cu instituțiile statului care, chiar dacă nu cad în sarcina nativului, îl implică pe acesta, în mod direct, să-și desfășoare normal activitatea. Unele persoane se pot confrunta cu o disociere interioară între ceea ce știu, ceea ce cred, ceea ce doresc și oferta ori constrângerile momentului care îi obligă să renunțe le ele, să le ignore ori să adopte altele, în contradictoriu cu scara lor de valori și convingeri.

Între 16 august, după ora 06:12, și dimineața zilei de 18 august, relațiile parteneriale vor evolua normal, corect, coerent, așa cum s-a întâmplat și până acum.

În ziua de 16 august, planeta Venus va intra în zodia Balanței și, până pe 10 septembrie, va străbate casa relațiilor sentimentale și universul creației ori al emoțiilor interpretative. Venus le va da tuturor sensibilitate, eleganță și delicatețe,

Între 18 august, după ora 08:08, și dimineața zilei de 20 august, context modest ca nivel de provocare sau de susținere astrală în ceea ce privește activitatea profitabilă, obținerea banilor și valorificarea unor câștiguri.

Din 20 august, după ora 11:49, și 23 august, confruntări de idei, de opinii, de viziuni sau de plan de viață care se desfășoară în interioritatea nativilor; Gemenii au un noian de teme care nu au fost duse la îndeplinire iar noile situații inedite le sugerează că ar trebui să le abandoneze pe cele vechi sau să le reformuleze și să le adapteze pe cele noi la condițiile de muncă și viață conturate în prezent. Și totuși, deși înțeleg desul de bine acest lucru, Gemenii nu renunță la idealurile sau la dorințele lor de împlinire personală, după cum, pe cele nou apărute în orizontul lor de cunoaștere nule primesc cu entuziasm și le privesc cu reticență.

Citeşte continuarea horoscopului pe libertatea.ro