Horoscop WEEKEND 16-18 iulie 2021. Ritmul tau nu este sincronizat cu ritmul Universului

Patrarul de Luna in Balanta aduce relatiile in prim plan. Apar si aici cateva conflicte intre nevoia de atasament a Racului si nevoia de detasare a Balantei.

16 iul. 2021, 11:10
Horoscop WEEKEND 16-18 iulie 2021. Ritmul tau nu este sincronizat cu ritmul Universului

Horoscop WEEKEND 16-18 iulie 2021.

Iata horoscopul de weekend 16-18 iulie 2021 scaldat de influente astrale majore. Saptamana se incheie cu doua evenimente transformatoare. Soarele in opozitie cu Pluto creeaza tensiune si rezisteanta la schimbare. Pluto vrea ceva, dar Soarele in Rac nu e confortabil cu ideea. Patrarul de Luna in Balanta aduce relatiile in prim plan. Apar si aici cateva conflicte intre nevoia de atasament a Racului si nevoia de detasare a Balantei.

Iata horoscopul acestor zile de weekend sub aceste influente astrale:

Horoscop WEEKEND 16-18 iulie 2021. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Acesta este un moment in care multe credinte pe care le ai vor fi supuse chestionarii daca mai sunt valabile si valoroase pentru tine. Asigura-te ca nu tii de experiente din trecut in loc sa mergi mai departe cu viata ta, in miscare spre viitor. Ritmul tau nu este sincronizat cu ritmul Universului daca tii de trecut iar asta iti consuma multa energie. Avanseaza, remodeleaza-te si schimba ce trebuie schimbat. De tine depinde sa imbratisezi cursul firesc al vietii si sa se indrepti spre un viitor ce aduce multe lucruri bune. Esti pregatit pentru provocari si recompense.

Afirmatia weekendului pentru Berbec: Eu sunt pregatit sa avansez

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Desi esti constient care iti sunt alegerile prioritare pentru cariera si care sunt lucrurile pe care ai decis sa le obtii, esti ghidat de activitati mai putin relevante si distractive ale momentului. Nu trebuie sa iti restrictionezi miscarile prea mult acum. Ai nevoie de momente calde, obisnuite, placute, sa le aduci la viata si sa le faci sa conteze. Nu trebuie sa fii mereu in goana dupa ceva maret. Ai nevoie de mici bucurii ale vietii de acum si aici, din prezentul tau de fiecare clipa. Nu ai niciun motiv sa tot pui bariere in fata nevoii tale de a simti placere.

Afirmatia weekendului pentru Taur: Eu ma bucur de viata

Horoscop weekend Cassandra. O zodie străluceşte la sfârşitul săptămânii
Horoscop WEEKEND 16-18 iulie 2021. GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Lucrurile incep sa devina mai usoare pentru tine, pe masura ca comunicarea isi reia un flux normal. Unele neintelegeri vor fi scoase la iveala si descalcite si vei putea vedea viitorul in culori mai stralucitoare. Sunt multe intrebari neraspunse ce ar trebui luate la rand. Asigura-te ca te misti in fluxul momentului si ca descoperi tot ce ai nevoie in timp ce mergi tot inainte. O prietenie adanca se poate transforma in iubire. Lasa usile deschise pentru schimbarile necesare in relatii.

Afirmatia weekendului pentru Gemeni: Eu sunt flexibil si deschis schimbarilor

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Citeşte şi:

A murit Piotr Mamonov, actorul ortodox din filmul Ostrov. Se infectase cu Covid