Horoscop Urania 18 – 24 iulie 2020. Axa Banilor intră în conflict cu Axa Dragostei, necazuri în casa Sănătăţii

Horoscop Urania 18 - 24 iulie 2020. În fiecare vineri, Urania îți spune de ce trebuie să te ferești în săptămâna care urmează, ce probleme medicale pot să apară și ce șanse ai să te îmbogățești.

RomaniaTV.net
17 iul. 2020, 09:22
Horoscop Urania 18 – 24 iulie 2020. Axa Banilor intră în conflict cu Axa Dragostei, necazuri în casa Sănătăţii

Horoscop Berbec – 18 – 24 iulie 2020 Zodia Berbec.

În prima parte a zilei de 18 iulie, dorință de a comunica, de a face schimb de impresii, nu însă și de a învăța, ceea ce, în cazul celor tineri (elevi, studenți), nu este lucrul cel mai bun pentru că le va da nerăbdare, instabilitate și dificultăți în concentrarea și asimilarea profundă a cunoștințelor.

Posibilitatea de a face deplasări pe termen scurt sau pe distanțe mici; șanse în împrejurări legate de o călătorie, o excursie. Între 18 iulie, după ora 17:24, și seara zilei de 20 iulie, gânduri legate de o chestiune de moment care, deși banală, nu poate fi rezolvată ușor sau repede. Comunicarea cu părinții poate fi întreruptă de varii circumstanțe de viață pe fondul Lunii Noi în Rac, care se va produce în ziua de 20 iulie și care se va realiza pe fondul unei opoziții la grad perfect Soare/Lună la 28°26′ Rac, cu Saturn la 28°39′ Capricorn. Ea va sublinia deficiențele, dar şi chestiunile legate de casă, familie, gospodărie, obligându-i pe nativi să refacă lista urgențelor legate de o proprietate imobiliară, funciară ori de patrimoniu, în general. Dorință intensă de a-și securiza bunurile și averea care pot fi amenințate de conflicte, partaje, revendicări, sechestru, intervenții ale băncilor și/sau ale datornicilor; uneori, poate fi vorba doar de spaima de viitor a acestor persoane.

Horoscop WEEKEND 17-19 IULIE 2020. Dragostea pluteste in aer 

Între 20 iulie, după ora 23:17, și începutul zilei de 23 iulie, perioadă bună, caldă, intensă din punct de vedere afectiv pe fondul intrării Soarelui în zodia Leului, în dimineața zilei de 22 iulie, semn pe care îl va tranzita până pe 22 august. Soarele va intensifica dorința de a se bucura de viață, de tinerețe, de sănătate. Moment bun întreaga lună pentru activitățile de creație și de interpretare. Între 23 iulie, după ora 2:40, și 24 iulie, efort de regrupare a răbdării și atenției pe chestiunile practice, pe activitatea la locul de muncă sau pe alte sarcini profesionale.

Horoscop săptămânal Taur – 18 – 24 iulie 2020 Zodia Taur.

Între 18 iulie, după ora 17:24, și seara zilei de 20 iulie, perioadă specială prin felul în care vor ajunge la urechile nativului știri, informații, comentarii din care acesta va desprinde o semnificație importantă pentru el. 

În ziua de 20 iulie se va produce Luna Nouă în Rac, moment în care această fază va realiza o opoziție la grad perfect între Soare și Lună la 28°26′ Rac, cu Saturn la 28°39′ Capricorn; următoarea ipostază va avea loc în iulie 2048, fără ca atunci să fie vorba de o opoziție clară, ci doar de aceleași planete în tranzit prin lăcașuri zodiacale în opoziție, ceea ce înseamnă că acea etapă nu va avea forța celei din acest an. Putem anticipa o predispoziție limitată pentru conversații și mărturisiri. Contextul nu este deranjant decât în măsura în care unele persoane vor fi obligate să se exprime liber, în cadrul organizat al unor audiții, vizionări, interviuri, depoziții, concursuri, ședințe de lucru pe o temă delicată și unde acestea nu se vor simți în largul lor, nu vor fi într-o formă bună, degajată ori vor simți presiunile sociale, culturale, politice, economice, care se vor exercita asupra lor și care-i vor împiedica în libera exprimare a ideilor și a convingerilor. 

Între 20 iulie, după ora 23:17, și începutul zilei de 23 iulie, atitudine energică față de casă, familie și părinți. În dimineața zilei de 22 iulie, Soarele va intra în zodia Leului, semn pe care îl va tranzita până pe 22 august, timp în care va accentua, mai ales în cazul celor plecați din țară, nevoia de a se limpezi cu privire la legăturile lor cu trecutul, cu familia, cu apartenența culturală, cu tradițiile. Între 23 iulie, după ora 2:40, și 24 iulie, dorință de a controla sentimentele față de cei dragi prin logică, rațiune, măsură și echilibru pentru a nu supăra, deranja sau complica lucrurile.

Horoscop săptămânal Gemeni – 18 – 24 iulie 2020 Zodia Gemeni.

Luna Nouă va pune problema economiilor și a raționalizării veniturilor, introducând însă, în mintea și în sufletul unor nativi, indisponibilitatea de a se despărți de bunurile care, printr-o inteligentă valorificare, le-ar permite să rezolve o problemă curentă. 

Horoscop săptămânal Rac – 18 – 24 iulie 2020 Zodia Rac.

În prima parte a zilei de 18 iulie, capacități sporite de cunoaștere prin intuiție, revelație sau logică precisă ori prin ceea ce se cheamă “minte speculativă” care îi va permite oricărui Rac să ia în calcul toate ipotezele și alternativele. 

Horoscop săptămânal Leu – 18 – 24 iulie 2020 Zodia Leu.

Între 18 iulie, după ora 17:24, și seara zilei de 20 iulie, tranzitul Lunii va activa axa celor două case ale sănătății și va readuce în prim-planul atenției nativilor stări de spirit sau stări organice cu care s-au confruntat în ultimul timp. 

Citeşte horoscop integral pe libertatea.ro